Petíció az állatvédő civil szervezetekért

Quoted post

Lelenc Kutyamentő Egyesület

#41 Re: élethez méltó...

2011-07-07 16:42

#34: egygazdi -

A 2010/41-es korményrendelet előírja, hogy miként kell egy menhelynek működnie. Éppen csak azt felejtették ki, hogy mégis, honnan van az ott leírt feltételek megteremtéséhez és fenntartáshoz forrás. Vannak menhelyek, ahol "csupán" kivert állatok vannak, csak épp a segítség hiányzik. Szerinted mit tehetne a menhelyet véres verítékkel fenntartó, az állatok etetését megoldani is alig tudó? Tegye őket ki az utcára, csak mert nincs higiénia és élelem? szerinted honna, miből teremtse elő az adott menhely üzemeltetője. Tájékoztatlak, hogy civilekről beszélünk, állami menhely, állami támogtás nincs. Ellenőrizzék. aha. És? ha nem talának rendben valamit, akkor mi legyen? Kötelezettségeket róni a civilekre? Aha. És miből teljesítsék. A magánvagyonukat már beletették. Akkor?

Ötlet?

Válaszok

egygazdi

#56 Re: Re: élethez méltó...

2011-07-08 12:35:17

#41: Lelenc Kutyamentő Egyesület - Re: élethez méltó...

Kedves Lelencesek!

Egyáltalán nem az önökéhez hasonlóan jól működő civil szervezeteket említettem,az önök munkája kiemelkedő! Minden tisztetletem!

De amikor a kutyák csüdig állnak a saját ürülékükben és a vizestálak kiszáradtak,az szerintem NEM pénzkérdés!!!!!  Az ilyen helyekre kellene felügyelni,odahatni,tanítani,önkénteseket szervezni,a tisztaságra felügyelni-kinek kell beteg kutya,megvert kutya,terhes szuka,mert összezárják a kanokkal,agresszív kutya-mert ezt tanulta a kennelben???????

Két kutyám van, mindkettő befogadott,keresés közben nagyon sok csúf dolgot láttam,volt ahonnan zokogva jöttem el.Vittem tápot,takarót,Betadint.Ennyit segíthettem.

Sok sikert a további munkájukhoz!

egygazdi