Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

bpetya75

#3083 Re: Re: Re: Re:

2014-02-19 07:05

#3059: - Re: Re: Re:

A tudatlan tömeget nem érdeklik az észérvek. Szól a tamtam, lehet ritmusra nyígni. Ez a lényeg. Töredéküknek sikerült felfogni eddig, hogy ezzel az erővel a pulik és a komondorok kiirtása ellen is tiltakozhatnának.

Veszélyes, amikor a tudtalanságot ennyire ügyesen állítja szolgálatába a Hatalom...

Válaszok


Vendég

#3091 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-19 07:44:24

#3083: bpetya75 - Re: Re: Re: Re:

Hát így nem fogsz célt érni :).

Természetvédőkkel annyi a kapcsolatom, hogy több díszmadártenyésztővel is baráti viszonyban vagyok. Nevetségesnek tartom, hogy a Németországból behozott tenyésztett, gyűrűzött különböző tengelic típusokat, bastardokat is lefoglalták a nagy természetvédők. Majd szabadon engedték. Azokból egy darab sem maradt életben, mert generációkon keresztül nem éltek erdőben. De a tudatlan természetvédők ezt nem ismerték el, mert Ők az okosok.

Egy ismerősöm szintén madarakat tenyészt. Spanyolországból túzokokat kapott, hogy oldja meg a szaporítást, mesterséges körülmények között. Érdekes sikerült neki (mellesleg egy egyetemen tanít). Majd valami vad természetvédőnek a fülébe jutott és mentek lefoglalni. De szerencsére volt a minisztériumba is ismerőse, mert tanácsadó is volt. Mielőtt összeszervezkedtek volna a spanyoloknak vissza lett juttatva az eredeti 6 madár és vagy 10 növendék is. Nekünk nem lett volna jó, ha megbízták volna a kutatásai folytatásával. Á nem, nekünk az a jó, ha járják a határt és ami tojást esetleg találnak, azt kikeltik és azt juttatják vissza.

Tévedtek már sok dologban mégis tévedhetetleneknek hiszik magukat.

Az én szememben hiteltelenek!

 

Egyetértek legyen hungarikum az akác, még keresek embert.


Vendég

#3108 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-19 09:07:55

#3083: bpetya75 - Re: Re: Re: Re:

Valóban itt csak a tudatlan tömeg van. Megnéztem az aláírók szakmáit. Van itt rengeteg pedagógus, agrármérnök, erdész, erdőmérnök, szakorvosok, orvosok, kutatómérnök, informatikusok és sok egyéb tudatlan ember. Mert ugye Magyarországon az észt csak a magyar természetvédő képviseli.

 

erdőkerülő

#3134 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-19 10:23:52

#3083: bpetya75 - Re: Re: Re: Re:

Kedves Petya!

 

Ez a honlap nem az észérvek helye. Hiába próbálsz valamit a háromszáztizenötödik  oldalon tudatni, mert oda szinte senki sem jut el. A felhasználó az első kommentoldalt látja, ahol az áll, hogy a Zúnió kiirtja a magyarok Ősfáját és háborodjunk fel. Az új kommentek is ott keletkeznek ezért olyan egyformák.