Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#617

2014-02-07 10:33

Ennyi erővel a bálványfát is hungarikummá lehetne tenni,nincs olyan hely az országban,ahol ne lenne belőle,kiirthatatlan egyszerűen....Inkább az őshonos növényeinket kéne védeni,amik még megmaradtak.Nem normális,aki ilyen petíciót kitalál...

Válaszok

ifjpalyizoltan

#662 Nem vagyok normális? (Re: )

2014-02-07 14:41:50

#617: -  

 Tisztelt Névtelen Vendég!

 

Ön az alábbi megjegyzést tette személyemmel kapcsolatban:

"Nem normális,aki ilyen petíciót kitalál..."

 

Nos, ez én lennék, a Kezdeményező. Amennyiben Önnek elmeállapotommal kapcsolatban kétségei vannak, javaslom, kérje mihamarabb elmeorvosi szakértő vizsgálatát személyemre nézve. Hiszen nehezen előrejelezhető gazdasági és társadalmi következményei lehetnek annak, amennyiben bebizonyosodna rólam, hogy én nem beszámítható elmeállapotban egy ekkora népszerűségű elektronikus aláírásgyűjtést indítottam a petíció preambulumában megfogalmazott céllal.

 

Addig is, amíg elmeállapotom a petíció által közvetlenül vagy közvetve érintett emberek számára megnyugtató tisztázásra kerül, hadd tegyek egy őszinte beismerést.

 

Nem szeretem a kocsonyát. És nem tudom, hogy valaha meg fogom-e tudni kedvelni. Mégsem tartom a  Miskolci Kocsonyafesztivál szervezőit, látogatóit és a kocsonya fogyasztóit abnormálisaknak. Apropó! A miskolci kocsonya mikor lesz hungarikum? (Hajrá Miskolc, hajrá kocsonya!)

 

Visszajelzésem élcelődő hangnemét ne vegye bántónak, mert én sem bántódtam meg az Ön megjegyzésén.

 

 

Baráti üdvözlettel!

 

 

 

a Kezdeményező

egy (hungarikumgeneráló) nyírségi erdőmérnök