Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#599

2014-02-07 08:10

Az akác hungarikum?? Soha nem volt magyar fa az akác...Az egy betelepített, agresszív módon terjedő fafajta. Esetleg az akácmézet lehetne hungarikumnak tekinteni. De az akácot?? Eszem ágában nem volt megerősíteni az aláírásommal ezt a petíciót, de a linre kattintva ez automatikusan megtörtént.

Válaszok

ifjpalyizoltan

#659 Aláírás eltávolítása (Re: )

2014-02-07 14:20:14

#599: -  

 Tisztelt Vendég!

 

Hozzászólásából értesültem, hogy Ön nem kívánta aláírni a petíciót, ám ezt véletlenül mégis megtette.

 

Amennyiben mégis szeretné a saját aláírását eltávolítani, akkor azon az e-mailes visszaigazoláson keresztül ezt bármikor megteheti, amit a honlapról kapott, amennyiben a visszaigazolást még nem törölte ki postafiókjából.

 

Amennyiben a visszajelzés már nincsen meg, akkor lépjen a honlap fejlécén a Kapcsolatok menűbe és válassza ki a kívánt funkciót.

 

Amennyiben ez sem vezetett célra, válassza a petíció preambuluma alján a 'Lépjen kapcsolatba a petíció szerzővel!' funkciót és küldjön üzenetet. Az üzenetben jelölje meg, hogy hanyas szorszámú volt az üzenet eltávolításával kapcsolatos hozzászólása, ill. adja meg a véletlenül leadott aláírásának az adatait (sorszám, név, település, ország és e-mail cím). Ezután én magam törlöm azt, amennyiben ezt visszaigazolja nekem e-mailben.

 

Köszönettel az aláírásgyűjtésre szánt megtisztelő figyelméért!

 

 

a Kezdeményező

egy nyírségi erdőmérnök