Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#421 Brutális dilettantizmus

2014-02-05 17:35

Ezek a sötétzöldek egy kapavágást sem csinálnak,csak okoskodnak az elméleteikkel,abba meg még ők sem gondoltak bele,hogy mi lesz ,hogyan irtatnák ki ,ugyanis az aztán szélmalomharc meg pénz kútba hajigálása lenne a javából,amit ugye mindenkire rá akarnak erőltetni,de abból lesz ám bunyó de rendesen,úgyis az akác győzne az új fafaj meg két év alatt kisülne ott ahol az akác még jól érezte magát.

Továbbá abba se gondoltak bele,hogy ezt a növényt ugyanolyan lehetetlen kiirtani ,mint a parlagfüvet.Egyszóval egy óriási pénznyelőbe akarnak belehajszolni bennünket az Eu ban és itthon akik ezt támogatják.

Megnézném én azt az erdészt meg őshonost védő zöldet aki akác élőhelyen, akác után 40fokos nyarakon 200miliméter esővel, egyáltalán tisztítási kort megélő tölgyest tudna nevelni megfelelő eredeti tőszámmal,ja hogy ha nem jönne össze ez akkor is büntetnének érte... Mondom én hogy pénzfejő és pénznyelő! ilyen helyeken 50éven át minden másnap az akácsarjat kéne irtani meg vágni,az is biztos! EZt ki fizetné meg? A természetvédelem? A zunijó? Ja hogyne,majd ha piros hó esik. Azon erdészeti egységek ahol akác is van,vagy csak akác van,szinte 90%,hogy lehúzhatják a rolót ők is meg azok is akik fával fűtenek,fával oszlopoznak,karámoznak. A méheket meg lehet elküldeni amerikába akácot gyüjteni,hátha átrepülik az óceánt mi? A lovaknak meg csináljanak majd őshonos fából karámot mi? Egyet nem találna őshonosból ami olyan egyenes,mint az árbócakác! A kolbászt füstöljék az alföldön majd bagóval meg őshonos juharral mi? Idióták!

Válaszok


Vendég

#519 Re: Brutális dilettantizmus

2014-02-06 13:01:20

#421: - Brutális dilettantizmus

Erre sem tudnak gombot varrni az akác ellenesek. Teljesen igazad van!