Mikesesek az egyenruha ellen!

Quoted post

Szőcs Eszter
A petíció szerzője

#2 Re: ajjj

2014-01-08 16:03

#1: csikigeri - ajjj

Természetesen igyekszünk más csatornákon is tiltakozni, ez csupán az egyik. Részemről biztosan nem veszem fel, és még jópár társam így gondolkodik :)

Válaszok

ágnes sz

#35 Re: Re: ajjj

2014-01-09 19:07:36

#2: Szőcs Eszter - Re: ajjj

sziasztok!

 

régen is sok tárgyalás folyt egyenruha ügyben. én akkor diáktanács elnökként álltam egy elég érdekes pozícióban, viszont nem tudom azt állitani, hogy feltétlenül helytelen és szükségtelen az egyenruha.

megközelítés tárgya. személyesen nem tartom rossz ötletnek az egyenruhát, ami nem venne el semmit senki egyéniségéből. nem attól vagy valaki, hogy bizonyos ruhát viselsz, hanem attól, hogy hogyan fejezed ki magad, hogyan mozogsz és gondolkodsz a ruhádban.

szerintem jobb ötlet lenne arra fókuszálnotok, hogy az esetleges egyenruha hogyan fog majd kinézni. nekünk volt régen javaslatunk a desogn-ra vonatkozóan is. hirdessetek versenyt, hogy lássa a vezetőség, hogy mik lennétek az igényeitek. nem muszáj az egyenruhára úgy tekinteni, mint a mihai vitez-es őrületre. olyanra alkothassátok meg, mint amilyen a mikes szellemiség: vagány, ötletes és modern.

remélem végül minden nyugodtan megoldódik!

 

ágnes