"Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!" Petíció törlése

Quoted post

Brúno

2014-01-02 14:46

Ezek után tiltsuk be az autókat mer sok balesetet okoznak vele,de a gázt is meg a használatát mert robbanás veszélyes sőt mérgező is,de a villanyt is mert az meg ráz!Szóval ha használsz valamit tanuld meg ,hogy biztonságosan használd, akkor nem lesz baj belőle. Tehát nem tiltani kell, hanem megtanulni a használatát szabályosan.Amúgy meg az üzleti része sem elhanyagoladndó, nem kevés adóforint folyik be a kasszába a bevétel után.És egy évben egyszer 12 órát ki lehet bírni még annak is aki nem szereti a tűzijátékot.Sokkal többet elviselnek az év 364 napján ami ellen nem peticióznak!!! Szóval csak toleránsan egymással!!!

Válaszok

Vendég

#18 Re:

2014-01-16 15:43:29

#3: Brúno - Hát   ebben teljesen igazad van!én erre csak annyit  mondanék  hogy nem sokárra megszerzem a pyrotechniikusi bizonyítványt, és és ha   be tiltanák véletlenül azonnal minden kutyát sétáltató ember előtt elküldök egy telepet!Mert ezt csak azért csinálják hogy idegesítsék a normális embereket!Ezeknek nincs semmi dolguk?? Egyébként nekem is van kutyám és  még siincs semmi balya nem kell gyógyszer nyugtató stb! Ha akkora állat védők vagytok legyetek vegák vagy mittom én!

Deukalion

#23 Re:

2014-01-20 09:13:04

#3: Brúno -

Egy évben 12 órát? Hol élsz Te? A sok kretén dec. 28-tól január 4-ig egyfolytában baromkodott. Ha már ennyire támogatod, akkor remélem az utána való takarításban is részt veszel. Amennyiben pedig a kutyasétáltatók között óhajtasz ténylegesen akciózni, remélem olyanok között fogsz, akik utána jól megrugdosnak érte, vagy rendőr valamelyikük és szépen megbüntet.