HALÁLZEBRA AZ ÖRS VEZÉR TERÉN! LÁMPÁT A ZEBRÁHOZ!

Quoted post


Vendég

#14 Re: Köszönöm!

2013-12-22 08:51

#9: Egy utas - Köszönöm!

Minden tiszteletünk az Öné! Kevesek mondhatják el magukról, hogy képesek megtartani lélekjelenlétüket ilyen és ehhez hasonló helyzetekben. Én azonban a zebra megszüntetéséről szóló petíciót írnám alá a mások által is említett okokból.

 

Válaszok

Egy utas

#29 Re: Re: Köszönöm!

2013-12-22 13:52:33

#14: - Re: Köszönöm!

Nyugodtan írja alá a petíciót, mivel a BKK-nak nem csak a jelzőlámpa beszerelését kell elvégeznie, hanem választhat hogy vagy megszünteti , vagy biztonságossá teszi a gyalogos átkelőhelyet! Amennyiben ők nem szeretnének pénzt, időt rászánni levelemben kijelentettem, szüntessék meg , vagy tegyék át a parkoló bejáratához, de ha átteszik ott is legyen lámpa hozzá!

Illetve úgy gondolom, hogy megér mindenkinek annyit hogy most 50 vagy 100 métert pluszba sétáljon, ha mondjuk ezzel az életét mentheti meg, arra kérek mindenkit, aki teheti ne használja azt a gyalogos átkelőhelyet amég nem tesznek valamit, és erre figyelmeztessék ismerőseiket, családtagjaikat!

 

Ma délután megyek ki a helyszínre, mécsest gyújtani, láttam már égnek ott mécsesek, részvétem a családjának és kitartást kívánok nekik!