HALÁLZEBRA AZ ÖRS VEZÉR TERÉN! LÁMPÁT A ZEBRÁHOZ!

Quoted post


Vendég

#1

2013-12-21 20:42

gyalázat,hogy a zebrá-nál én megállok a mellettem haladó autós tova halad nekem kell figyelmeztetni a gyalogost,hogy állljj. kerepesi kereszturi sarok elött a benzinkut-nál

Válaszok


Vendég

#20 Re:

2013-12-22 10:10:32

#1: -

Egyetértek, és az is gyalázatos, hogyha zöld lesz a zebránál a lámpa, még akkor is körül kell még néznem, mert kétszer így ütöttek el majdnem a babakocsival.

Pevahu

#21 Re:

2013-12-22 10:18:44

#1: -

Nekem is volt hasonló eset (mármint szemtanuja voltam jó 20-30m-rrel arrébb), amikor 2 sávban megálltak és a belsőben meg csak jött az az állat. Anyuka éppen csak vissza tudta húzni a gyereket a kocsi elől. A piros lada fékezett, de messze a zebrán túl állt meg. Szerencsére nem lett baj, de komolyan elgondolkoztató, hogy mennyire ostobára vannak egyes helyek közlekedésbiztonságilag kivitelezve. Ez félmunka, ez nem szakmai, ez közvetett gyilkosság..!!!

Másrészt pont itt a karácsony és ilyenkor történnek ezek a szörnyűségek? Én is sietek, de ésszel, körültekintően (lásd. tükrök, előttem mi van, nem előzök zebra előtt, előzékeny vagyok, stb. - lásd. aktivan veszek részt a közlekedésben) teszem mindezt, úgy hogy haladjunk, de életet soha-soha ne veszélyeztesek!

Pláne hogy az áldozat családja, de akinek 1x a lelkén szárad, soha nem fogja kiheverni! :(

Kérem Mindenki vezessen óvatosan, vigyázzon magára és mások testi épségére!