Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

Chem Trailor

#125 Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 19:46

#77: Gábor Oberle - Re: Chemtrail-Contrail

Személy szerint örülök, mert a hsz-eid alapján érdemi vitára hajlandó és kommunikatív embernek tűnsz és sok helyen olvastam már a témával kapcsolatban, de nyelvtanilag párbeszédnek tekinthető valamit nem sikerült még lebonyolítanom, mert bármit írtam oldalakon keresztül kifejtve, a fölötted hozzászólóhoz hasonlót kaptam vagy az általam elmondott görcsös tagadásával reagáltak. Én nem sajnáltam az időt, hogy leírjam az első, kissé terjedelmesebbre sikerült hozzászólásom, ezért légy szíves ne linkekkel hanem érvekkel megcáfolni amit írtam vagy bizonyítékkal hozzájárulni az ismereteim szélesítéséhez. Amit 3. pontnak linkeltél az egy összetettebb téma mint gondolnád. Egy repülőgép radarjele nem csak a szerkezeti felépítésétől függ. Fordulóban, vagy nyitott bombatérajtóval/futóművel/kiengedett chemtrailfejlesztővel/légiutántöltővel sokszorosára növekszik a radarjel, mert a felület ami a radar által kisugárzott hullámokat visszaveri megnő. Ezt igyekeznek különböző elnyelő vagy szétszóró bevonatokkal és technológiákkal csökkenteni valamit a fémek helyett a kompozit technológiák és a jelszóródást segítő formák alkalmazásával. Jelenlegi ismereteim szerint a B2 bombázónak a legkisebb a radarkeresztmetszete a hadrendben lévő gépek között, de ez igen drága és hatalmas kompromisszumok árán érték el, nehéz manőverezhetőség, drága gyártás technológiák, speciális üzemeltetés és hangsebesség alatti repülési sebesség. Az ezzel járó előnyöket leginkább a föld által a radar elől ,,árnyékolt" helyekkel és magasságtartományokkal(néhány méterre a talajtól) kombinálva lehet eredményesen kihasználni tehát egyenesen bepermetezne az ablakon, de magasan még mindig nem túl előnyös. A radarészlelhetőséget nem szükséges misztikus dolognak tartani, egy vitorlázógépet is simán lát a radar, ekkor mondja a radarkezelő, hogy egy elsődleges jelet lát, ha működik a transzponder(válaszjeladó) a gépen akkor ehhez egy másodlagos jel is társul magasságadattal például. A link alapján gondolom az aktív radarvédelmet szeretted volna felhozni. Ha egy repülőgép Magyarország felett bekapcsolna egy radarzavarót vagy a kommunikációs csatornákat zavarná akkor 5 percen belül egész Európa vadászgépei harckészültségben vagy levegőben lennének. Egy ilyet eszetlenség lenne megkockáztatni.
Szívesen várom válaszod!

Válaszok

ChemTrailorFucker

#135 Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 20:58:56

#125: Chem Trailor - Re: Re: Chemtrail-Contrail

Figyelj Bin Laden, nagyon szépen leirtad ezeket a dolgokat... de itt senki nem beszélt radartechnikát kijátszó szuper lopakodó gépekről, ezek katonai gépek és pontosan tudják a NATOnál és ENSZnél hogy ezek hol repülnek és mit csinálnak...  Olyan hogy Magyar szuverén légtér már nem létezik! Csak simán hazudnak mint mindig... Az ilyen primitiv kis korlátolt pöcsök mint te meg megeszik, minden elismerésem ha csak eddig sikerült eljutni...! ;)

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#259 Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-09 01:22:13

#125: Chem Trailor - Re: Re: Chemtrail-Contrail

Azt hiszem, a hozzászólásodból az következik, hogy te lényegében feleslegesnek tartod a katonai repülőgépek radarfelderítés elleni védelmét, sőt, ha jól olvastam, akkor azt állítod, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségét azonosítani tudják, sőt "Ha egy repülőgép Magyarország felett bekapcsolna egy radarzavarót vagy a kommunikációs csatornákat zavarná akkor 5 percen belül egész Európa vadászgépei harckészültségben vagy levegőben lennének." - Ha mindez, amit állítasz, igaz lenne, már jócskán megfogyatkozott volna az USA és a NATO légiereje... :D Egyébként nemcsak "bekapcsolható" radarvédelmek vannak, hanem a felületi kialakítás, a festés és egyéb technológiák is elősegítik ezt a védelmet (ahogy te magad is írtad), lásd pl. itt -> http://hu.wikipedia.org/wiki/Lopakod%C3%B3_rep%C3%BCl%C5%91g%C3%A9p

Miből gondolod egyébként, hogy a NATO tagországok vagy egyéb országok nem egyeztek bele a chemtrail tevékenységbe? A titkos katonai akció, esetleg nem azt jelentheti, hogy a civilek és más (nem szövetséges) országok számára titkolt a dolog?

"Én nem sajnáltam az időt, hogy leírjam az első, kissé terjedelmesebbre sikerült hozzászólásom, ezért légy szíves ne linkekkel hanem érvekkel megcáfolni amit írtam vagy bizonyítékkal hozzájárulni az ismereteim szélesítéséhez." - Azt hiszem, a hozzászólásaim alapján mindenképpen bővülnek az ismereteid a chemtrail témával kapcsolatosan! ;) Egyébként mi számít neked bizonyítéknak és mi a baj a linkekkel?