Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

tf3868

#78

2013-12-08 07:54

El lehet akkor gondolkodni, hogy ki mit hogyan reagál le ha Chem Trailor beírását ahol konkrétan alaposan körüljárja a kérdést ezen két mondattal már lereagáltátok!
Ha konkrét kérdést teszünk fel akkor egy link a válasz és az,hogy nézzük azt meg!
Tehát ha saját szavaitokkal nem tudtok az adott kérdésre választ adni akkor NEM TUDTOK SEMMIT! Majmoljátok mások által kreált saját tudás hiánya alapján nem ellenőrzött dolgokat!!!!!!

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#82 Re:

2013-12-08 09:08:03

#78: tf3868 -

Ezt írod: "...Tehát ha saját szavaitokkal nem tudtok az adott kérdésre választ adni akkor NEM TUDTOK SEMMIT! Majmoljátok mások által kreált saját tudás hiánya alapján nem ellenőrzött dolgokat!!!!!!..."

Az iskolában, az egyetemen, a tudományos kutatások alkalmával és még számos más helyen is MÁSOK TUDÁSÁT használják fel dolgok megtanítására és ellenőrzésére! Bemutatókat, vetítéseket, diavetítőt, projektort, számítógépet és megannyi vizuális eszközt használnak a tanításhoz, mert köztudott, hogy az ember vizuális típus, a tananyag jobban rögzül a fejben, mintha csak betűket kéne magolni!...
Sokan közülünk ugyanezt teszik, vizuális úton mutatják meg mások tudását és információit a témáról! Hogy ez mért így történik? Mert már előttünk számtalan kutató tömören és érthetően megfogalmazta azokat az alapelveket, amelyek alapján állíthatjuk, hogy nem minden repülőgépek által kibocsátott és a kondenzcsíkhoz hasonló jelenség kondenzcsík. (Pedig az ellenoldal ennek ellenkezőjét állítja!)
Ha valóban tanulmányoztad volna a #77-es bejegyzésben szereplő 3 információt, plusz a Közlemények fülön található első bejegyzést (Tájékoztató információk a chemtrail jelenségről), akkor tisztában lennél a chemtrail tevékenység mivoltával. Mielőtt valakit támadsz, először ismerd meg a témát, amelyet támadni szeretnél!
Ha neked egy neves amerikai egyetem ismertetése a NASA kutatási eredményeiről, David Keith (neves kanadai környezettudós, geo-engineer) nyilvános előadásának részlete, amelyben a témával kapcsolatos egyik legfontosabb állítást mondja el, illetve egy konkrét leírás arról a repülőgéptípusról, amelynek számtalan változatát használja az a hadsereg, amely a külföldi kutatók információi alapján a chemtrail tevékenységet végzi "saját tudás hiánya alapján nem ellenőrzött dolog", akkor nincs miről tovább beszélnünk!... (És akkor még csak a #77-es bejegyzésemről beszéltem!...)