Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Gábor Oberle
A petíció szerzője

/ #82 Re:

2013-12-08 09:08

#78: tf3868 -

Ezt írod: "...Tehát ha saját szavaitokkal nem tudtok az adott kérdésre választ adni akkor NEM TUDTOK SEMMIT! Majmoljátok mások által kreált saját tudás hiánya alapján nem ellenőrzött dolgokat!!!!!!..."

Az iskolában, az egyetemen, a tudományos kutatások alkalmával és még számos más helyen is MÁSOK TUDÁSÁT használják fel dolgok megtanítására és ellenőrzésére! Bemutatókat, vetítéseket, diavetítőt, projektort, számítógépet és megannyi vizuális eszközt használnak a tanításhoz, mert köztudott, hogy az ember vizuális típus, a tananyag jobban rögzül a fejben, mintha csak betűket kéne magolni!...
Sokan közülünk ugyanezt teszik, vizuális úton mutatják meg mások tudását és információit a témáról! Hogy ez mért így történik? Mert már előttünk számtalan kutató tömören és érthetően megfogalmazta azokat az alapelveket, amelyek alapján állíthatjuk, hogy nem minden repülőgépek által kibocsátott és a kondenzcsíkhoz hasonló jelenség kondenzcsík. (Pedig az ellenoldal ennek ellenkezőjét állítja!)
Ha valóban tanulmányoztad volna a #77-es bejegyzésben szereplő 3 információt, plusz a Közlemények fülön található első bejegyzést (Tájékoztató információk a chemtrail jelenségről), akkor tisztában lennél a chemtrail tevékenység mivoltával. Mielőtt valakit támadsz, először ismerd meg a témát, amelyet támadni szeretnél!
Ha neked egy neves amerikai egyetem ismertetése a NASA kutatási eredményeiről, David Keith (neves kanadai környezettudós, geo-engineer) nyilvános előadásának részlete, amelyben a témával kapcsolatos egyik legfontosabb állítást mondja el, illetve egy konkrét leírás arról a repülőgéptípusról, amelynek számtalan változatát használja az a hadsereg, amely a külföldi kutatók információi alapján a chemtrail tevékenységet végzi "saját tudás hiánya alapján nem ellenőrzött dolog", akkor nincs miről tovább beszélnünk!... (És akkor még csak a #77-es bejegyzésemről beszéltem!...)