Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen

Quoted post

Adri

#170 ..

2013-11-23 06:55

Én örülök neki, hogy a kutyákat pórázon kell tartani. Így is sok póráz nélküli kutya támadott meg engem, apámat és a kutyámat is. Sokszor nem tudom időben levinni a kutyámat, mert mások a nagytestű vérebeiket póráz nélkül sétáltatják. Hiába mondják hogy : "Ó, nem kell tőle félni, nem harap, nem bánt senkit." Végül is csak 3 nadrágom lyukadt ki, és még így is megúsztam, mert legalább nekem nem lett bajom. Az hogy sokan nagy testű kutyát tartotok panelban, és most sírtok, hogy pórázon kell lennie és ez így nem élet, meg stb, hát bocsi, de hülyék vagytok. Alapból egy nagytestű kutya kertesházba való. És ott tud is szaladgálni póráz nélkül.
Szóval egy szónak is száz a vége, én nem örülnék annak, ha már nem lenne kötelező a póráz, mert akkor még több kutya fog összemenni, és stb. Most lehet nyugodtan zidni, stb, de csak gondoljatok bele, hogy talán lehet igazam van.

Válaszok


Vendég

#176 Re: ..

2013-11-23 14:05:39

#170: Adri - ..

te nagyon okos ha elfogadják a törvényt te se vihetedd sehova se a kutyádat és otthon a lakásban szedheted majd a végtermékét!! Gondolkodj is ne csak okoskodj!!