Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen

Quoted post

Szandi

#86

2013-11-21 19:04

Én valahol örülök neki....nekem is van blökim,épp ezért....zsémbes tacskó öreg úr az enyém,aki elég domináns nagyobb testű kan kutyákkal szemben....semmilyen módszerrel nem tudtuk leszoktatni erről és félek attól,hogy más kutyában(amelyik el van engedve és odajön) kárt tesz,vagy a másik kutya tesz benne kárt.Sokan hiszik,hogy az ő kutyájuk maga a tökély és soha senkivel semmilyen körülmények között nem veszik össze így ha megkérem,legyen szíves hívja vissza a blökijét,el vagyok küldve a pokolba,hogy akadjak le róla....a másik meg a vizsgázott kutyák....egy elvileg "engedelmes",papíros staff úgy esett neki a kutyámnak,hogy még csak nem is a kisebbségi komplexusos hurkám kezdte a balhét mert észre sem vette a staffot,aki hátulról letámadta!Na ezért nem írom alá.

Válaszok

Rimi

#92 Re:

2013-11-21 19:29:21

#86: Szandi -

kedves Szandi!

Az első, amit megjegyeznék, hogy a kutyás etikettben benne van, hogy pórázon levő kutyához nem engedjük oda a mienket, hiszen nem tudhatjuk miért van pórázon a blöki. :)
Sajnos ezt sokan nem tartják be!

A másik pedig az, amit már pár hozzászólással ez előtt is leírtam:

"Hidd el, a magyarországon található kutyafuttatók semmire nem jók!
A közterületek belterületein én is javarészt használtam, és használni is fogom a pórázt. Eddig viszont a közterületek külterületein elengedhettem őket szabadon, ahol nem volt allergiás, macskás, vagy akármilyen háklis ember.
Ezzel a törvénnyel többek közt ettől a lehetőségtől akarnak minket megfosztani! "

Tehát kedves Szandi e miatt lenne jó, ha aláírnád... ;)