Ülj a Duna-parton, a tied is!

Quoted post

Józsi

#6 Re: Klaresz

2013-09-20 11:12

#5: Klaresz - Klaresz

1. Nem zár be este 10-kor, de tényleg nem, főleg nyáron nem, amikor nyitott ablaknál aludna az ember

2. Ébredtél már szombat reggel 9kor arra, hogy dől be az ablakodon a dohányfüst, csörömpölnek a villák a tányérokon és a csevegő emberek hangját hallod? A gyereksírásról ne is beszéljünk. Nyáron ugyanez csak este fél 12-kor is!

Ha nem az utcán zajlana a kávézó élete, akkor engem kevésbé zavarna.

Üdv.

Válaszok


Vendég

#7 Re: Re: Klaresz

2013-09-20 11:27:16

#6: Józsi - Re: Klaresz

Most már itt az ősz akkor nem fog zavarni. Megjegyzem én azt hallottam, hogy amióta megnyitott a kávézó azóta folyamatos támadásoknak, feljelentéseknek támadásoknak van kitéve, mert a házban lakó "jóakaró" emeberknek nem tetszik, hogy valakinek van ott egy vállakozása.

A teraszra idén nyitott!!!

Én reggel 6-kor kelek mert van gyerekem, nem zavar a gyereksírás és 9-kor már rég fent vagyok, este 11-nél előbb nem fekszem le. De kérdem én, az autók amik a rakparton járnak azok nem zavarnak, és adott esetben még dudálnak is, csapkodják az ajtót amikor ki-be szállnak belőlük. Ez nem zavar amikor nyitott ablaknál alszol?

Üdv

 

Panini néni

#10 Re: Re: Klaresz

2013-09-20 15:25:32

#6: Józsi - Re: Klaresz

1. A terasz zárás 3/4 10kor elkezdtüK: igaz, nehezen értették meg a vendégek, hogy Budapesten az a helyzet, hogy 10kor véget ér az élet: hja, persze mindannyian voltunk délen (Horvátország, Szlovénia, Olaszország), északon, nyugaton, keleten - hogy ott miért működik ez?! Lehet, hogy a turizmusból is élnek? Vagy nem alapból akarják ellehetetleníteni a másikat?

Megoldás: legyen tilos az erkélyen való borozás! Tiltsák be a Margitszigetet! Megtiltani a csevegést!

De ha egyszer is kértek volna zajmérést a a lakók (vagy bárki), kiderült volna, hogy az autóktól nem hallani semmit a beszélgetésből, amit a teraszon folytatnak az emberek...

2. Durva ébredés lehetett, a gyereksírást mondjuk én is betiltanám (a gyerekeket is, parkot is), nekem 4 van, ne sírjanak, na.

3. A panini teraszon elszívott cigaretta füstje a Jászai Mari téren ér el a 3. emelet magasságába, persze csak átlagos széljárásnál.

 

+1 régi vicc (amin én már rég nem nevetek)

- Rendőr úr! Azért hívtam ki, ugyanis a szemben lévő házban egy fiatal pár állandóan üzekedik, és én kérem már ezt nem bírom. Tegyen valamit!

- Bár nem a mi dolgunk, mutassa, mi háborította fel? Én innen nem látok semmit.

- Onnan nem is látszik, de ha felmászik a létrára és egy kicsit pipiskedik, mindjárt látni fogja!