HÍVATLANUL TILTAKOZUNK

Quoted post

Eszter Csongrády BME

#20 Mit akartok ti itt?

2013-09-09 10:16

Mit akartok ti itt ezzel?

Egy olyan oktatási rendszer ahol egy Pumpás Pista diplomát kaphat, ahol egy gondolkozni nem tudó, helyesen írni nem tudó érettségit kaphat és ahol egy gyogyóst felvesznek a közgázra, majd a jogra az az oktatási rendszer egy fabatkát sem ér!
Lehet itt akármilyen liberális, vagy konzervatív eszmével előjönni!

Pumpás Pistát mindenki ismeri! Neki a haverja a Kato Alpár aki szintén HÖKös volt a BTK-n úgy, hogy közben a PPK volt az anyaintézménye. Neki van egy szaktársa akivel volt szerencsém az életben összefutni! Elvileg tanár szakon végzett, de én az érettségijét, sőt a 8 általánosát is megkérdőjelezem! A srác 5 perc alatt elázott és hülye volt mint a segg! A barátnője úgy nézett ki mint egy fogyatékos-úgy is viselkedett, de a jogra járt. Aztán a facebookon láttam viszont ismert fideszes politikusokkal és celebekkel pózolni.

Ezek az emberek hogy kaphattak érettségit, és hogy vehették fel őket nem tudom, de ha a Hallgatói Hálózat és jó érzésű emberek ezt a petíciót támogatják akkor sajnos ti sem vagytok különbek.
Az elmúlt 8 év és a ti elképzelésetek erre fogja hajtani az oktatási rendszert.
Ha rajtam múlna, én átvilágítanák mindenkit akik az elmúlt 20 évben érettségit és ennél magasabb bizonyítványt szereztek. Bizonyos esetekben újra is vizsgáztatnék embereket, mert az nonszensz, hogy fogyatékos alkoholista emberek szaladgálnak az utcákon diplomával, akik még élvezik is az ilyen és ehhez hasonló petíciók támogatását.

Meg kell regulázni az oktatást és a fiatalokat. Aki nem való a közösbe az menjen a levesbe és söpörje az utcát, de ne az én diplomámnak és munkámnak az értékét rontsa!

Válaszok

Ongjerth Dávid

#22 Re: Mit akartok ti itt?

2013-09-09 12:54:29

#20: Eszter Csongrády BME - Mit akartok ti itt?

 

Szia, Eszter!

Ha "helyesen írni nem tudó", akkor itt küldöm javítva az első látásra is üvöltő hibáid:

- "jogra, az"

- "Kato Alpár, aki"

- "egy szaktársa, akivel"

- "úgy nézett ki, mint"

- "támogatjuk, akkor"

- "mindenki, aki ... szerzett"

- "közösbe, az menjen"

Az átalakítás miatt nálunk április óta nem működik a tanáriban a nyomtató, napokig nem volt órarend, sokan nem kapták meg a tavalyi érettségiztetésért szerződés szerint járó bérüket és a tankönyvcsomagok durván húsz százalékával nem volt probléma. A sor elég könnyen folytatható lenne.

A változtatás kormány által deklarált célja nem a "megregulázás", hanem az esélyegyenlőség megteremtése. Esély az eddigiek miatt tudtommal nem egyenlősödött, rend helyett pedig fejetlenség uralkodik: a vezető szerveinknek január óta azt sem sikerült eldönteniük, hogy melyiküknek pontosan mi a dolga. A tantestületem körülbelül fele konzervatív, de a mostani helyzet az ő messze túlnyomó többségüket is felháborítja.

A "fogyatékos" szót nagyon nem illik úgy használni, ahogy te teszed.

Ongjerth Dávid

 


Vendég

#38 Re: Mit akartok ti itt?

2013-09-11 20:12:14

#20: Eszter Csongrády BME - Mit akartok ti itt?

Kedves Eszter!

 

Ha te is diplomavárományos vagy, akkor tudnod kellene, hogy ehhez nem csak tudás, hanem alapintelligencia is járulna!A fogyatékos szót én is kikérem magamnak, mert ezzel a szóval nem illendő dobálózni. Nem csak a fogyatékossággal élőket és családtagjaikat sérted meg, hanem a gyógypedagógus társadalmat is. A helyesírásod és a stilisztikád is hagy kívánni valót maga után!!!