Tiltsák be az "élő kulcstartót"

Quoted post

Én
Vendég

#8 Re:

2011-04-21 14:56

#2: Ely -

A kutyaevés ingenis normális dolog az ottaniaknak.Ott az a megszokott.Fogadjunk,ők meg attól hánynak amit mi fogyasztunk.

Nem felháborító.Nekem van kínai barátnőm,és bár e-mailben ilyenekről tilos beszélni,megértettem,hogy ők is emberek,csak másképp állnak az élethez.

Válaszok


Vendég

#14 Re: Re:

2011-07-12 09:16:03

#8: Én - Re:

igen,hagyomány a kutyaevés. el is fogadom a hagyományt, nem vagyok vegetáriánus, eszem húst, ezt előre mondom. viszont láttam nem egy videót, ahogy kínában szállítják a kutyákat  atelepekre, és ahogy kivégzik őket, igen kivégzik!! nem tisztelettel, humánus módon. aláírom nálunk is vannak vágóhidak,de legalább születnek törvények a humánusabb levágásért! csak azért mert valami hagyomány, még nem kell tisztelnünk feltétel nélkül!!!


#21 Re: Re:

2015-01-16 18:11:15

#8: Én - Re:  

Sajnos egyetértek. Tőlem is idegen ez a gasztroszokás, viszont annak, hogy miben nőtt fel egy ember nem lebecsülendő formálo hatása van..  Nincs jobb példa mint a tehénkérdés.. Míg pl mi magyarok vígan falatozzuk (bocs a vegáktol) a sztéket médium... indiában ez elképzelhetetlen lenne. Sajnos a kutyával és egyéb "különlegességekkel"mint denevér tengerimalac és társai ugyanez a helyzet. Más kultúra, más táplálékkör..