Petíció a XIII. Kerületi Önkormányzathoz

Quoted post

teafozo

#6 Hmmm....

2013-07-19 14:50

Az lenne az igazi, ha az Önkormányzat társadalmi igényeket szolgálna ki. Ez társadalmi igény. Ehelyett ütnek, vágnak minket. Ráadásul a társadalmi hozzájárulásunk is jelentős. A budapesti állatorvosok többségét a kutyások tartják el. Nem kis bevétel az államnak, közteherben, áfában, és, hogy ők dolgoznak nem kell költeni rájuk az államnak. Mások oldalról nem kis bevételt hozunk ennek a nyavajás államnak a kutyakajával, a kutyajátékokkal stb. Itt is nem kevés ember él belőlünk, és ők mind fizetnek adót, közterhet, és mi fizetjük az áfát. Ezek után még seggbe is rúgnak minket. Csak meg tudom ismételni, a házi kutya manapság társadalmi igény, ere kellene figyelnie az Önkormányzatnak.
Ja és még egy. Talán ha nem 1-2 ember hozná azokat a rendeleteket amelyek ezreket sújtanak, hanem mondjuk megkérdeznék a kerület lakóit is talán jobban szeretné az ember az önkormányzatot. Kicsit összeszámolnám hányan vannak kutya ellenesek, hányan vannak semlegesek, és hányan vannak kutyabarátok, szerintem a kutyaellenesek lennének a legkevesebben.
Nagyon jó lenne, ha néhány buta, ellenséges, és frusztrált ember nem tekintené saját játszóterületének a kerületeket, és Budapestet.

Válaszok

Travolta János

#14 Re: Hmmm....

2013-07-21 10:46:18

#6: teafozo - Hmmm....

Mellesleg ha a luftballonfejűek ilyen szabályokat tudnak alkotni, kirendelném őket szembesítésre az "elítéltekkel" szemben. Face to face, próbálják meg alkalmazni az általuk hozott rendeleteket. A szerencsétlen közterületest könnyű prédának vetni a dühös embereknek! Gerinctelen és sunyi élősködők...