Igazságot a villamosvezetőnek!

Quoted post

Pözsó

#6 Re: Re: aláírás

2013-06-20 11:35

#4: HelloKitty - Re: aláírás

Életem! Egy normális ember így reagál akkor, ha először beszaratják, és gyilkosnak hiszi magát, majd a  vélt áldozat kiröhögi és megalázza abban a felfokozott rémült idegállapotban. Ez a luvnya többet nem lép a villamos elé, abban biztos vagyok, ha több haszna nem is, hát legalább ennyi lesz annak a pofonnak.

Válaszok

Minos

#62 Re: Re: Re: aláírás

2013-06-20 18:25:02

#6: Pözsó - Re: Re: aláírás

Ennél pontosabban nehéz összefoglalni a lényeget. A tényeket se feledjük:

1. A jobbra-balra nézés süket szöveg: ahol (villamossal együtt) 3 sávban ömlik folymatosan a forgalom, ott KÉPTELENSÉG "rossz" irányba nézelödni. Eleve gyanús, aki ilyen hülyeséggel jön.

2. Az, hogy brit, nem volt ismert a cselekmény során, igy teljességgel irreleváns. Megjegyzem: amúgy is az.

3. Az, hogy kismama, nem volt ismert a cselekmény során, igy teljességgel irreleváns. Megjegyzem: ebből következően, ha valakire terhelő körülmény, a nőre az - mivel a szereplő közül ő volt az, aki ennek tudatában volt.

4. Viselkedése minősíthetetlenül arrogáns. Az ilyen ember sajnos nem érdemel szimpátiát. Jóérzésű ember ezt magától tudja.

5. Akibe a jóérzésen túl némi felelősségtudat is szorult, az igenis szükségét érzi, hogy észhez térítse az ilyen embert - ahogyan adott pillanatban úgy érzi, megteheti. Azért, hogy a hülyéje tisztában legyen tette súlyával - nyilvánvalóan nem volt - és hogy a jövőben több esélye legyen életben maradni. Jelen esetben tehát atyai pofonról van szó, mégpedig kétséget kizáróan. Nem az volt a vezető célja, hogy sérülést okozzon a nönek: hanem az, hogy észhez térítse.

 

Legalább arra jó a történet, hogy lássuk: ki gondolkodik felelősen, és ki az, akit az ilyesmi zavar.