Fogjunk össze a tartós beteg gyermekek jogaiért
Quoted post
Vendég |
#18 Re: asztmás gyerekek2013-06-03 20:55Tökéletesen megértem a felháborodását,mert hasonló cipöben járunk. Mit jelent egy asztmás gyerek csak az tudja aki ebben él .Rettegve ülve aludni nézni a gyerek szenvedését és nincs igazán segitség ,csak egy kis könnyités.Nézni mikor futna a társaival, de le kell ülnie mert elfáradt.Biztos vagyok benne aki ezt kitalálta annak göze sincs mivel jár ez a betegség.a rengeteg gyogyszer,ami temérdek pénzt visz el ha nem akarom ,hogy álapota rosszabbra változzon.Nem könnyitenek ezeknek a gyerekeknek az életén hanem még jobban megnehezitik.Remélem igaz a régi közmondás ,hogy" sok lud disznót gyöz" Èrdekli Tisztelt jogalkotók ,hogy a törvények az embereké vannak ,és nem az emberek vannak a törvényeké!! Ne mások nyomoruságán akarjanak ,sporolni.Inkább fogják a gyeplüjüket rövidebbre ,egyik oldalon két kézzel szórják a pénzt,másik oldalon fulladásig , a szó szoros értelmében most visszafogások. |
Válaszok
Vendég |
#32 Re: Re: asztmás gyerekek2014-10-12 08:06:33A probléma ott kezdődik (,hogy pl:én 23 éves körzeti ápolói tapasztalatom alapján tudok erről véleményt mondani) nagyon sok tartósan beteg gyerek úgy "tartósan beteg",hogy csak papíron.sajnos sok olyat láttam amikor a szülő behozta az asthma spray-ket ,gyógyszereket ,hogy muszály neki kiváltani mert látja a TB ,de nincs szüksége rá a gyerekének és adjam oda annak akinek kell és nem tudja még kedvezményessen sem kiváltani.Na ezek az emberek szorítják ki az igazán tartós beteg gyerekeinket ,a nekik járó jogos kedvezményekből.Miattuk változott meg a törvény ,miattuk vették el az asthmás és a reumatiid arthritisben szenvedő gyerekektől a támogatást. Nekik köszönhetjük ,hogy itt tartunk.Felháborító mikor valaki szándékossan beteggé nyilvánítatja az egészséges gyermekét csak ,hogy anyagi javakhoz jusson ami jogtalan a számára.Na és az orvosok akik ebből jól megélnek.Nekünk akik rászorulnának és jogos lenne ,meg elveszik ezt a segítséget.Tisztelet a kivételnek ,mert az én gyermek reumatológusom nem tartozik ezek közé az orvosok közé. Sajnos ez van ,de nem értem akkor mért nincs egy olyan orvosi felülbíráló bizottság aki megvizsgálja a gyermeket és dönt .hogy tartósan beteg vagy sem. hihetetlen ,hogy azt a kis segítséget is elvették a rászorulóktól. Halvány fogalmuk sincs egy reumatoid arthritises gyereknek milyen gondjai és napi problémái lehetnek ,amivel napről napra megkell küzdeniük. |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Győri Édes Gluténmentes keksz gyártásának folytatása
935 Létrehozva: 2025-08-25
Otthonápolási Díj Emelés!!
789 Létrehozva: 2025-08-18
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
2852 Létrehozva: 2024-08-29
Kártalanítást és támogatást a TPO-tilalom miatt kárt szenvedett szakembereknek!
244 Létrehozva: 2025-08-26
Felnőtt autisták: nem vagyunk láthatatlanok!
408 Létrehozva: 2025-07-31
218-as a Solymári Auchanhoz
259 Létrehozva: 2025-08-20
Petíció az izraeli népirtás és területfoglalás elítélésére
240 Létrehozva: 2025-08-06
Ne legyen új osztályfönök!!
114 Létrehozva: 2025-08-25
A kassai magyar oktatás jövője
1193 Létrehozva: 2025-07-04
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
1059 Létrehozva: 2024-03-21
Dzsúdlós Pandora charm
306 Létrehozva: 2025-07-18
Traff Park Visszahozása
1255 Létrehozva: 2025-07-29
Rebeccát vissza a Dóm térre 2026-ban is!
860 Létrehozva: 2025-07-30
‘Kuss’nál kuss!
1712 Létrehozva: 2025-07-01
Legyen egy Éberkóma koncert ahol mindenki előad 2-3 solot majd utána azokat a zenéket amiket nem szoktak játszani
39 Létrehozva: 2025-08-26
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1895 Létrehozva: 2025-07-18
Legyen ivókút a József téren!
225 Létrehozva: 2025-07-01
Dzsudlos sprite es figura a menühöz
29 Létrehozva: 2025-08-23
#MANUELASZIGETEN
28 Létrehozva: 2025-08-22
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
1111 Létrehozva: 2025-07-16