Fogjunk össze a tartós beteg gyermekek jogaiért

Mint mindenki tudja,megváltoztatták a tartós beteg gyerekekre vonatkozó jogszabályokat....kikerült nyilvánosan egy lista ,mely betegségek maradtak benne,mégis előfordul elég gyakran,hogy azon betegségekre sem állítják ki a papírokat.A beteg gyerekek anyukái,szeretnének összefogni,megmozdulni,hogy a kormány ne rajtuk spóroljon,igenis kapják meg a támogatásokat a gyógyszerekre,mert ezek nem olcsók!Kérek mindenkit,akit érint,vagy akit nem,de ismerősei között van olyan aki érintett,írja alá,akár megkapta a hosszabbítást akár nem!Tudjuk,hogy beteg gyermek mellett nehéz munkát találni,vagy ha van is,nehéz megtartani....utazási kedvezményt is elvették,pedig van,aki 250-300 km-t utazik egy kontroll vizsgálat miatt....Fogjunk össze!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.