Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post

Humanista

#598 Re: Re: Re: Veritas...

2013-05-26 19:49

#584: - Re: Re: Veritas...

Hogy jönnek ide a törökök? :D Egyébként a Jobbik a "turáni népek" miatt haverkodik a törökökkel, mert ők is turáni nép, meg nagy valószínűséggel mi is, ugye ellentétben a finnugor hülyeséggel, amit az osztrákok találtak ki nekünk annak idején, hogy elfelejtsük az identitásunkat és lám, bejött. Később bocsánatot is kértek érte, sőt a finnek is tagadják a rokonságot, annyi közünk volt hozzájuk, hogy egy darabig velük utaztunk és emiatt van néhány közös alapszavunk. A szláv és a türk/török nyelvek hatása nagyobb volt a magyarra, mégsem annyira népszerűek az ilyen jellegű feltételezések. Sokan már felismerték, hogy a magyar nyelv inkább az altáji nyelvcsaládba tartozik, mint a finnugorba. Örültem.

Válaszok

Realista

#599 Re: Re: Re: Re: Veritas...

2013-05-27 08:02:38

#598: Humanista - Re: Re: Re: Veritas...

Hogy jönnek ide a törökök? Úgy hogy az új török kormány finoman szólva zsidóellenes és finoman szólva az irániakkal paktáll. Így aztán könnyebb bezsebelni némi anyagi támogatást a szarkupac jobbiknak.

Ezzel a török rokonság dumával Székelyföldön biztos nem érvelnek, mert hamar vér folyna a Vonából.

Nincs nagy történelmi ismeretem,de tudomásom szerint a palesztin kifelyezést és népet ,a rómaiak találták ki és alapították a régi Ízrael területén.Azt csak vissza vették a zsidók, mikor megalapították a mai államot. Ha nem hőbörögnének, a palesztínok(arabok), élhetnének békében.Nekik viszont ez nem kell. Hát akkor finoman szólva le vannak szarva.Általam legalábbis, de nem csak ők hanem az összes, meg az is aki bratyizik velük.Annál megbízhatatlanabb nép nincs a földön. Nem örültem.