Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post

Veritas

#578 Veritas...

2013-05-20 12:06

„Eurobarométer:Az uniós polgárok többsége elítéli Izraelt. Az Európai Uniós polgárok szerint ma Izrael jelenti a legnagyobb veszélyt a világbékére.
Nagy vihart kavart az az Európai Bizottság megbízásából készített felmérés, amelynek eredménye szerint az EU polgárainak 59 százaléka véli úgy, hogy napjainkban Izrael jelenti a legnagyobb veszélyt a világbéke számára. Leginkább a hollandok, az osztrákok, a luxemburgiak és a németek vélték úgy, hogy Izrael veszélyforrás, a franciák viszont kisebb arányban szavaztak igennel. A felmérés eredményeinek elemzői szerint egyébként a műveltebb és képzettebb emberek nagyobb arányban tekintik Izraelt veszélyforrásnak: azok közül, akik 20 éves koruk után is tanulmányokat folytattak valahol, 66 százaléka húzta alá az igent Izrael neve mellett. A fiatalabb korosztály viszont inkább az Egyesült Államokat tartja veszélyesnek.
A Los Angeles-i központú Simon Wiesenthal Központ alapítója, Marvin Hier rabbi szerint "a felmérés azt bizonyítja, hogy az unió állampolgárai "bevették" az Izrael-ellenes európai médiakampány állításait. A rabbi úgy véli, a "sokkoló eredmény, mely szerint Izrael a legnagyobb veszély a világbékére – méghozzá nagyobb veszély, mint Észak-Korea és Irán –, ellentmond a józan logikának, és olyan rasszista fantazmagória..."
******************************************************
Az igazság miért is rasszizmus?

http://www.hetek.hu/fokusz/200311/sokkolo_eredmeny

Válaszok

Goj

#583 Re: Veritas...

2013-05-21 22:21:31

#578: Veritas - Veritas...

Ezen az eredményen nem csodálkozom. Hitler is megetette már ezt egyszer Európával.

Apropó zsidók! Számolta már valaki, hogy az utóbbi mondjuk 30 évben hány mecset épült Európában? Vagy csak az Egyesült Királyságban? Vagy hány török büfé ,étterem ,van a Petőfi híd és a Margit híd között ,csak a körúton?Hány szószerint mocskos albán pékség ,van csak Pest megyében?