A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Árpád vére

#840 Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 19:22

#832: Gorcsev Iván - Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

Ismét elolvastam, amit írtál. Több olyan téma van (bankok, gazember esetében mindegy, hogy milyen származású, ugyanúgy gazember), amit egyformán látunk. Ez a korrektséghez hozzátartozik.

A jelképeknél már botlások vannak. A piros-fehér csíkos zászló történelmi ereklye! Nem bántani! Mégha nekem is gyerekkorom óta zöld-fehér a a vérem... Bár ma, amikor elvétve van a csapatban magyar, hát... akkor inkább a Paks!

Élet menete... zsidó zászlókkal! Na, itt szakadás! És a tavalyi vonagláskor egy orhadék hátulról (bátor zsidó) ütött meg egy magyar fiatalokból álló csoport lány tagját. Nincs mentség! Mint ahogy arra sincs, amikor egy uygancsak bátor zsidó a festékes dánielpéter elleni tiltakozáskor egy 70 éves asszonyt ütött arcon! Letörni a kezét!

Az elképesztő csúsztatás, hogy a palesztinok nem akarják építeni az országukat! Na, ez a mélypont és az álarc lehull! Gyilkos izraelt védeni, akik egy segélyhajót -rajta zsidó rabbival!!!- is megtámadnak, béke aktivistákat megölnek. Helyben vagyunk! Nem lehet egy izraelnek, a zsidó népnek olyan pozitívuma, amely feledtetné azokat a kegyetlenségeket, gyilkosságokat (ugyebár külföldön is gyilkoltak moszad ügynökök tudósokat - nem is egyet, nem is kettőt!!!), amelyeket a világgal szemben elkövettek. Aki mégis őket favorizálja, az közéjük való, az potenciális gyilkos(jelölt) - ahogy azt te szoktad rólunk mondani.

Mindezt nem azért írtam, hogy tovább bájcsevegjek veled. Te egy gyilkos(jelölt), rohadt féreg vagy. Minden rosszat!

Válaszok

Gorcsev Iván

#842 Re: Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 21:44:58

#840: Árpád vére - Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

Sem cimbizni, sem "bájcsevegni" nem akarok Veled.

De ez a hozzászólásod mutatja a "lényeget", ahelyett, hogy a közös pontokat keresnéd, (szinte) szégyelled, hogy egyet kell értened valamiben... Viszont, ha egy zsidó rossz, szemét, aljas (Rákosiék féle "nagy négyes, Kun stb. kapcsán egyéb jelzők is használhatóak), akkor azért olyan, mert zsidó. Hajós Alfréd, Székely Éva, Molnár Ferenc, Rejtő Jenő, Richter Gedeon (aki a gettóban inkább öngyilkos lett...), Weisz MAfréd, vagy éppen Brüll Alfréd és még sorolhatnánk... esetében azonban már (szinte) mellékes a zsidóságuk... Így valami nem stimmel azzal a mérleggel. Amúgy ponmt erről beszélek és ezt nem érted, vagy nem akarod megérteni: előbbiek nem azért voltak férgek, míg utóbbiak sem azért alkottak nagyot, mert zsidók voltak. Nem kunszt minden emzetből kiválasztani szemetet és tiszteletre méltót.

A piros-fehér csíkos zászlót lejáratták... /Ha őszinte vagy, Te is elismered, ha valóban a múlt tisztelete stb. lenne a lényeg, akkor akad jócskán még történelmi zászló.../

Zöld-fehér - azért a csapat fele magyar, ráadásul hosszú évek óta először azt látom, hogy játszanak esetleg pocsékul is, de megdöglenek a plyán, a csapatért, a mezért... /No meg végre látok elképzelést is./ Tény, a kézis csajok sok szempontból közelebb állnak hozzám...

 

Élet Menete - bármilye hitetlen, én is feleslegesnek, faszságnak tartom az izraeli zászlókat. S én is elítélem, ha megütöttek egy lányt. S bár ez nem mentség, miért is kellett odamenni provokálni? Nekem pl. eszembe sem jutna provokálni mondjuk egy Trianonra emlékező felvonulást... /Az emlékező a hangsúlyos.../ Sőt, ha számotokra nem az lennék, amiket fent összehordtál, akkor nekem is ott lenne a helyem...

 

Palesztinok - nézz már utána mit csináltak kb 50 évig... /Olvass utána, hogy mik derültek ki arról a hajóról!/