A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Árpád vére

/ #840 Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 19:22

#832: Gorcsev Iván - Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

Ismét elolvastam, amit írtál. Több olyan téma van (bankok, gazember esetében mindegy, hogy milyen származású, ugyanúgy gazember), amit egyformán látunk. Ez a korrektséghez hozzátartozik.

A jelképeknél már botlások vannak. A piros-fehér csíkos zászló történelmi ereklye! Nem bántani! Mégha nekem is gyerekkorom óta zöld-fehér a a vérem... Bár ma, amikor elvétve van a csapatban magyar, hát... akkor inkább a Paks!

Élet menete... zsidó zászlókkal! Na, itt szakadás! És a tavalyi vonagláskor egy orhadék hátulról (bátor zsidó) ütött meg egy magyar fiatalokból álló csoport lány tagját. Nincs mentség! Mint ahogy arra sincs, amikor egy uygancsak bátor zsidó a festékes dánielpéter elleni tiltakozáskor egy 70 éves asszonyt ütött arcon! Letörni a kezét!

Az elképesztő csúsztatás, hogy a palesztinok nem akarják építeni az országukat! Na, ez a mélypont és az álarc lehull! Gyilkos izraelt védeni, akik egy segélyhajót -rajta zsidó rabbival!!!- is megtámadnak, béke aktivistákat megölnek. Helyben vagyunk! Nem lehet egy izraelnek, a zsidó népnek olyan pozitívuma, amely feledtetné azokat a kegyetlenségeket, gyilkosságokat (ugyebár külföldön is gyilkoltak moszad ügynökök tudósokat - nem is egyet, nem is kettőt!!!), amelyeket a világgal szemben elkövettek. Aki mégis őket favorizálja, az közéjük való, az potenciális gyilkos(jelölt) - ahogy azt te szoktad rólunk mondani.

Mindezt nem azért írtam, hogy tovább bájcsevegjek veled. Te egy gyilkos(jelölt), rohadt féreg vagy. Minden rosszat!