Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post

Kritikus

#162 Ez komoly?

2013-04-17 18:07

Javaslom, legyen egy petíció, amiben Obamának bocsánatot kell kérnie az afrikai népektől a rabszolgák amerikába történt behurcolásáért, valamint az indiánoktól az őslakosok kiirtásáért. A Brit kormány kérjen bocsánatot India, Ausztrália, Új-Zéland őslakosaitól a kizsákmányolásért és az erőszakos betelepülésért, de azt hiszem ezt hosszan lehetne sorolni.
Tisztelt Rajnai úr, magáról lehetne mintázni a talpnyalás szobrát. Gratulálok! És azoknak is, akik alányalják ezt a petíciót sűrű nyelvcsapásaikkal. És annak is, aki ezt a kommentet törölni fogja, mert ugye ez a szabad véleménynyilvánítás zsidó módra.

Válaszok

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#166 Re: Ez komoly?

2013-04-18 06:20:12

#162: Kritikus - Ez komoly?

Kedves Kritikus!

Nem vagyok Zsidó. Magyar vagyok. Tehát magyar módon engedem a saját petíciómban a szabad vélemény nyilvánítást. Nem törlöm a kommentjét mivel jól szemlélteti az emberi ostobaságot. Ebből még sokan tanulhatnak. Ne javasolgasson itt petíciókat hanem ha akar indítson egyet. Megteheti. (persze ha képes rá) Amúgy meg Ön nincsen tisztában a talpnyalás fogalmával... már ne értsen félre ezzel nem az Ön értelmi képességeit kérdőjelezem meg...de ezt a szót erre az esetre sehogyan sem lehet alkalmazni.. sebaj, jó pap holtig tanul...