A neonáci Jobbik

Quoted post

Gyuri49

#105 Re: hatoskának

2013-04-05 17:50

#6: -

Kedves hatoska! Nem teljesen mindegy, hogy kit akarnak listázni? Egy demokráciában nem éppen szokásos eljárás!

Mindettől függetlenül: számodra nem furcsa, hogy éppen a zsidókat akarja egy olyan párt listázni, amelyiknek minden tagja antiszemita? Csak meg kell nézni a honlapjukat, meg kell nézni, hallgatni a médiumaikat és akkor tisztában leszel vele, hogy  a kettős állampolgárságú zsidók miért kerültek (kerülnének) abba a listába! Ha nem lennél elfogult, akkor tudnád, hogy semmi nem véletlen amit ez az újnyilas párt és a hívei művelnek! Izraelt említed: tudnod kell, hogy ott az arab polgárok is szavazhatnak, ott arab képviselők  és arab párt is van a parlamentjükben és senki nem akarja őket listázni, pedig a zsidók a megmondhatói annak, hogy mennyi "borsot törnek" a szomszéd arab államok az "orruk alá"! Lehet, hogy te nem vagy antiszemita, de ez a megjegyzésed bizony nem egy demokratára vall! Kérlek gondolkodj el ezen egy kicsit!

 

 

Válaszok


Vendég

#191 Re: Re: hatoskának

2013-04-27 12:19:51

#105: Gyuri49 - Re: hatoskának

Te félrebeszélsz,amikor összekevered az ott élő népeket a kettős állampolgársággal.Itt is élnek szlovákok,és szerbek,svábok,de nem kettős állampolgárok.Izraelben is élnek arabok.Még jó,hogy szavazhatnak,hiszen izraeli állampolgárok!

Nézzél majd utánna,hogy a "nagyon demokratokus mintaállamod" parlamenti  képviselőinek mi a teendője,ha kettős állampolgársággal rendelkeznek.