A neonáci Jobbik
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: hatoskának
Kedves hatoska! Nem teljesen mindegy, hogy kit akarnak listázni? Egy demokráciában nem éppen szokásos eljárás!
Mindettől függetlenül: számodra nem furcsa, hogy éppen a zsidókat akarja egy olyan párt listázni, amelyiknek minden tagja antiszemita? Csak meg kell nézni a honlapjukat, meg kell nézni, hallgatni a médiumaikat és akkor tisztában leszel vele, hogy a kettős állampolgárságú zsidók miért kerültek (kerülnének) abba a listába! Ha nem lennél elfogult, akkor tudnád, hogy semmi nem véletlen amit ez az újnyilas párt és a hívei művelnek! Izraelt említed: tudnod kell, hogy ott az arab polgárok is szavazhatnak, ott arab képviselők és arab párt is van a parlamentjükben és senki nem akarja őket listázni, pedig a zsidók a megmondhatói annak, hogy mennyi "borsot törnek" a szomszéd arab államok az "orruk alá"! Lehet, hogy te nem vagy antiszemita, de ez a megjegyzésed bizony nem egy demokratára vall! Kérlek gondolkodj el ezen egy kicsit!
Re:
Tanulj meg magyarul írni, te szerencsétlen! Ha ezen túl vagy, járd ki az általános iskola 8 osztályát, legalább 3-as eredménnyel! Ha ez sikerült, szembe köpöd azt, akinek ezt a választ írtam!
Re:
Ha te vagy az igaz magyar ember, akkor valami nagy baj van a fejekben.
Re: Re:
Az ilyen "magyar helyesírás" provokáció csupán. Provokál téged, engem, többeket, mert tudja, hogy aki rendesen megtanulta az anyanyelvét, az ugrik az ilyenre. A te gondolataidba sem látok bele, nem is akarod, nyilván, hogy belelássak. Nem értem, még nézegetem, olvasgatom kicsit az előzményeket, mert nem áll össze a kép. Majd reagálok.
Mélyen megraz, hogy egy teljesen egyértelmüen neonaci part, a Jobbik az én szeretett hazamban komoly befolyashoz tud jutni és modjaban van elszorni a fejekben és lelkekben ezt a förtelmes ideologiat! Hova vezet ez a part, hova ez a tendencia? Minek kell történnie, hogy felhaborodva szembeszalljon velük a többséget kitevö becsületes polgarsag, akiknek helyén maradt a szivük, lelkük, erkölcsük és az agyuk? Minden peticio, minden tiltakozas, minden ellenallas a neonaci Jobbik és sok mas parthoz is tartozo, reakcios, ostoba politikus elleni felhaborodas jogos és életbevagoan fontos! Ezzel tartozunk a fasizmusban bestialisan meggyilkolt több, mint 600 ezer magyar aldozat emlékének éppúgy, mint a jelenünknek, jövönknek, hazanknak, polgartarsainknak és a demokratikus vilag polgarainak, függetlenül azok nemzetiségétöl, vallasatol, kisebbségi hozzatartozasatol, tarsadalmi poziciojatol. És legföképpen a sajat becsületünknek.
Köszönöm, hogy van egy lehetöségem a peticio alairasaval csatlakozni a neonaci Jobbik elleni tiltakozashoz.
Re:
"Pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt: az itt élő és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára” – jelentette ki Gyöngyösi..."
Az itt élőkre is vonatkozott a listázási szándéka, tessék tájékozódni mielőtt a mentegetődző szöveget "elhisszük!
Hamarabb írnám alá a halálos ítéletem!
| This discussion has been closed. |