Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post


Vendég

#344 Re: Re: Re:

2013-02-25 07:35

#340: - Re: Re:

Valamit félreértettél: nem becsülöm le a kollégáim felkészültségét, de Neked is látnod kell, hogy sokan vannak, akik nem ütik meg azt a szintet, amit ez a szakma elvárna..... Lehet hogy nem lottón nyertem, hanem megdolgoztam érte? Ha valakinek valami működik, az csak szerencsével vagy nyalással jöhetett össze? Ezéret tartunk itt, ezért nem akar senki előrébb lépni, csak a száját tépni, és siránkozni.....

Válaszok

Kisemizett vagyonőr

#346 Re: Re: Re: Re:

2013-02-25 08:18:36

#344: - Re: Re: Re:

Gondolom a munkahelyed nem ugyanabban a régióban van mint az enyém (Eger és környéke) mert itt senki nem keres 150.000.- csak 400 órával vagy csak a vezető beosztásúak. Gyere ide, élj itt, dolgozz itt, találj itt ilyen tökéletes munkát és majd akkor oszd az észt.

Egyébként egy dologban teljesen egyetértek veled, ez az egész irogatás ami itt folyik egy nagy rakás SZAR. Én sajnos nem tudok szervezkedni de ha a fővárosban élnék akkor biztos, hogy már időpont és helyszín is lenne. Sajnálatos módon akinek lenne lehetősége az csak itt irogat, úgyis mondhatnám foltelforradalmár, ÉS emiatt nem fog történni semmi. Sok barátom van a vagyonőrök között és nem akarok megbántani senkit, de ez a szakma egy ilyen népséget nevelt ki mindenki durrog, aztán meg behúzza fülét, farkát és dolgozik tovább. Felháborító, hogy a vagyonőr társadalom nem képes kiállni a jogaiért.

A szakszervezetről meg csak annyit, hogy egy tollvonással betiltanák és kész a vezetőket meg jó ha csak ellehetetlenítenék minden szempontból, tehát ezzel nem mennénk semmire (ez egy bűnözőkből álló maffia vegyétek már észre) semmi más megoldás nincs csak a demonstráció.

Szép napot, Jó munkát!