Védjük meg a Római-partot!

Quoted post


Vendég

#113

2013-02-21 23:58

Ameddig a fővárosi polgárság pihenőhelye volt, ahol kedvére sportolhatott és élhetett, szórakozhatott, és nem, mint most, amikor az izraeli ingatlanberuházók szarért-húgyért megvásárolt "kikorrumpált" területe, akkor még nem védték gátak.
Nem!
Mert a magyart leszarták, a magyart bármikor elönthette az ár!
A betonfalak építéséhez Izraelben jobban értenek.
Ezt ott kell gyakorolni.
Ott egymás között, de nem itt! Az izraeli ingatlanbefektetők jól tudták, hogy amikor 2000 környékén a --Római parti-- sporttelepeket és pihenő övezetet szarért-húgyért megvásárolták, hogy árvízveszélyes terület.
A vételár is ilyen szempontok szerint lett kialakítva.
Mit ár? Alamizsna, júdáspénz.  2002-ben és 2003-ben egymást követő években is árvíz borította a területet.  300-350 ezer forintért árulták a lakások négyzetméterét (2002) A területen néhány fideszes politikus is lakáshoz jutott! Pl.: Borókai Gábor is. Ez ugye nem elhanyagolandó szempont. a jelenlegi döntéselőkészítési folyamatban!
Ha gátat akarnak építeni az egykori izraeli beruházók, akkor azt tegyék saját pénzügyi forrásukból, és ne a magyar adófizetők pénzéből! Hiszen a beruházók és a lakók is tudták, hogy árvízveszélyes szakaszon vásárolnak ingatlant! Ebben az ügyben sem a zsidó a hülye, és az aljas! Hanem azok, akiket a Római-parti ingatlanpanamában "kilóra megvettek".
Nyilvánvaló, hogy egy adott izraeli befektető oda megy, ahol ostoba és olcsón megvesztegethető szaremberekkel köthet üzletet. Olyan senkiházi ganajokkal, akiket "üveggyöngyökkel" kifizethet. Már éppen ideje lenne a Római-part ügyében felállítani egy parlamenti vizsgálóbizottságot. A Római-parti panama magyarországi, kerületi főkolomposai élen jártak abban az aljas játékban, amely által kiszorították a régi, még háború előtti is fennálló, klasszikus Római-parti sporttelepek és pici üdülők lakóit, egykori vízi-sportok kedvelőit. Számtalan egykoron ismert sportolót.
A főváros népét, egy maroknyi, korrupt, szemét társulat megfosztotta egy olyan Duna-parti szabadidős közterülettől, amelyet még a "Horthy-rendszer" is tiszteletben tartott.  Számtalan kísérlet volt arra, hogy a Római-part MAGYAR lakói tartós bérlet vagy különféle konstrukciók formájában megtarthassák a területet . De nem! Az akkori illetékes szarzsákok az egész területet átjátszották az izraeli befektetőknek.
Nos ! Ez ami fordítva elképzelhetetlen lenne Izraelben. TEHÁT! Nem 4 milliárd, hanem VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG!

Válaszok


Vendég

#130 Re:

2013-02-22 17:38:37

#113: -

Már elnézést, de Ön egy b@rom!!!