Védjük meg a Római-partot!

optimista

/ #19

2013-02-17 15:41

Kedves Pesszimista!
Nyilvánvaló, hogy a topic nem kettőnk eszmecseréjéről kell, hogy szóljon.Ön jól ismeri a területet, valamint a tervet.Azonban engedjen meg néhány megjegyzést.
-Víznyomócső:400-as ,stratégiai fontosságú
-házak védelme:sajnos nem volt teljes, az önkormányzat több MFt segélyt fizetett a károsultaknak./Egyébként sok száz házat kell megvédeni, a Királyok u. védmű "fejlesztéssel" sem lenne erre alkalmas./Egyébként több sportegyesület tagjai is segítettek az emlékezetes árvíz idején, /én is ott voltam/, pedig a saját telepük is veszélyben volt./Valljuk meg:kompromisszum szükségeltetik az optimális part kialakítás és a vizitelep védelme érdekében.
-az önkormányzat-Tarlós idejében-állandóan a fővárost hibáztatta a gát hiánya miatt.Vajon most mi a III.ker.önkormányzat álláspontja? Nem lenne jó tudni, és közreadni?
-meglehetősen közhely, hogy egy környezetvédelmet is/!/ szolgáló beruházásnak externáliái /negatív/is vannak, szerintem megfontolandó ezek tudomásul vétele. /Megj:dokumentálhetó, hogy én anno egy/!/ fa kivágása miatt milyen patáliát csaptam az önkormányzatnál-sajnos hiába!/A "galériaerdő" egyedeit őshonos, gyors növekedésű növényekkel pótolni kell!/Figyelem:az 1995-ben elfogadott, ma is hatályos Környezetvédelmi Törvény betartásának ellenőrzését szabadjon a topic tisztelt résztvevőinek figyelmébe ajánlani, én magamnak ezt a feladatot határoztam meg.
Üdv Mindenkinek!!!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook