lakihegyi közlekedésért

a petíció szervezője

/ #4 Egyeztetés

2013-01-20 11:58

A napokban egyeztetek a BKV szakszervezeteivel is! A közlemény rovatban már közzétettem az alábbi sajtóközleményt, de itt is megteszem:

Sajtóközlemény!

A BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet, az NFM-el folytatott eredménytelen tárgyalásra való tekintettel az utazóközönség és a munkahelyek védelme érdekében 2013. február 13-án demonstrációt tart, melynek keretein belül petíciót kíván átnyújtani Dr. Völner Pál államtitkár úrnak! Egyben felkérjük az érintett települések ( Budakeszi, Budaörs, Diósd, Gyál, Nagykovácsi, Pécel, Solymár, Szigetszentmiklós, Törökbálint) Polgármestereit és lakóit, hogy személyes részvételükkel és hozzászólásaikkal védjék meg az általuk vezetett települések Budapestre járó munkavállalóinak érdekeit az előttük álló bosszúságoktól!
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy most már nem csak a BKV Zrt. munkavállalóinak munkahelyeit nem tartják tiszteletben, hanem több tízezer állampolgár kényelmes munkába járási jogát is figyelmen kívül hagyják, többletköltségekbe kényszerítve az agglomerációból a fővárosba bejáró állampolgárokat, családokat!
Követeljük az egységes jogértelmezést, és követeljük, hogy ne a különböző politikai érdekcsoportok érdekeinek megfelelő döntéseket hozzanak, hanem az állampolgárok a lakosság az ország GDP-ét előállító munkavállalókét!

Gólián Zsolt
BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet
Elnök "