lakihegyi közlekedésért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) lakihegyi közlekedésért petíció automatikusan generált fórumtémája

Selim

#1 Leadó utca 97/c

2013-01-16 18:56

Gyerünk Lakihegy :)

Szilvy

#2 szilvybaby16@freemail.hu

2013-01-18 19:20

Hát reméllem sikerül valamire jutnunk.! :D

Anonymous

#3 Re: szilvybaby16@freemail.hu

2013-01-18 23:31

#2: Szilvy - szilvybaby16@freemail.hu

Nagyon igyekszünk kedves Szilvi és köszönjük aláírásodat!

a petíció szervezője

#4 Egyeztetés

2013-01-20 11:58

A napokban egyeztetek a BKV szakszervezeteivel is! A közlemény rovatban már közzétettem az alábbi sajtóközleményt, de itt is megteszem:

Sajtóközlemény!

A BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet, az NFM-el folytatott eredménytelen tárgyalásra való tekintettel az utazóközönség és a munkahelyek védelme érdekében 2013. február 13-án demonstrációt tart, melynek keretein belül petíciót kíván átnyújtani Dr. Völner Pál államtitkár úrnak! Egyben felkérjük az érintett települések ( Budakeszi, Budaörs, Diósd, Gyál, Nagykovácsi, Pécel, Solymár, Szigetszentmiklós, Törökbálint) Polgármestereit és lakóit, hogy személyes részvételükkel és hozzászólásaikkal védjék meg az általuk vezetett települések Budapestre járó munkavállalóinak érdekeit az előttük álló bosszúságoktól!
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy most már nem csak a BKV Zrt. munkavállalóinak munkahelyeit nem tartják tiszteletben, hanem több tízezer állampolgár kényelmes munkába járási jogát is figyelmen kívül hagyják, többletköltségekbe kényszerítve az agglomerációból a fővárosba bejáró állampolgárokat, családokat!
Követeljük az egységes jogértelmezést, és követeljük, hogy ne a különböző politikai érdekcsoportok érdekeinek megfelelő döntéseket hozzanak, hanem az állampolgárok a lakosság az ország GDP-ét előállító munkavállalókét!

Gólián Zsolt
BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet
Elnök "
Gabimami

#5 Eltávolítják a felhívásokat

2013-01-25 18:55

Sajnos láttam, hogy eltávolították. A VOLÁN nagy pohos, gusztustalan ellenőre az orrom előtt tépte le, miközben olvastam. Elvettem tőle és jól elküldtem melegebb éghajlatra. Utána kiragasztottam a megállóba, ami szerintem nem VOLÁN terület, de onnan is letépte valaki.
Ráadásul rászálltak a BKV ellenőrök is a vonalra, különösen a nyugdíjasokat szekírozzák.
a petíció szervezője

#6 Re: Eltávolítják a felhívásokat

2013-01-25 20:39

#5: Gabimami - Eltávolítják a felhívásokat

Sajnos valóban így van! A napokban egy újabb, rövidebb felhívást intézünk a lakossághoz, ami feltűnőbb és kevésbé olvasmányos. Ezeket pedig inmáron nem Volán területekre fogjuk kiragasztani! Jó  hírként annyival szolgálhatok, hogy lassan átlépjük a félezres minimum határt!

a petíció szervezője

#7 meg van a félezer!

2013-01-25 22:00

Elértük az álomhatárt!! Több, mint félezer
521 aláírás eddig!! Köszönjük Lakihegy!!
FKSZ

#8 Gondolatébresztő

2013-01-28 14:24

Sajnos ezek a hírek félreveztőek. A BKV az agglomerációban jelenleg 150 db autóbusszal szolgáltat, a Volán mindössze 120 db-ra írt ki közbeszerzési eljárást! Ebből következik, hogy a menetsűrűséget nem tudják tartani, tehát járatritkítás lesz!! A Volán buszok belső elrendezése miatt kevesebb utas fog tudni utazni! (több az ülőhely a Volán buszokon ezáltal az álló utasok száma kevesebb lesz! 1 négyzetméterre 4 férőhely jut) Éjszaka a Volán sehol sem szolgáltatott eddig ezután sem fog!
Az NFM szóban ígérget, de semmit nem ír le, nekik csak a piac kell!!!
Petíció szervező

#9 Re: Gondolatébresztő

2013-01-28 17:37

#8: FKSZ - Gondolatébresztő

Pontosan ez az ami miatt az aláírásokat gyűjtjük! Ez a legnagyobb problémánk nekünk is. Amit nyilatkoznak az mind csak "tűzoltás". Válaszomban megírtam az önkormányzatnak, hogy amíg írásos garanciát, illetve egy kidolgozott koncepciót nem kapunk, addig érveink mellett kitartunk és nem adjuk fel!

FKSZ

#10 Felhívás Demonstrációra!

2013-02-01 08:36

Tisztelt Utasaink!
Tudja-e, ha a VOLÁN veszi át az agglomerációban közlekedő járatokat Önnek az mennyi kellemetlenséggel járhat?

- ritkulhat a buszok járatsűrűsége?
- kényelmetlenebbül utazhat?
- többszöri átszállásra kell felkészülnie?
- drágábban juthat-e fővárosba és haza?
- megszűnhet-e az éjszakai közlekedés?
- az Ön ingatlanjának az értéke jelentősen csökkenhet-e?

HA Ön sem ért egyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium átgondolatlan döntésével és választ kíván kapni a fenti kérdésekre, vagy csak zavarja a bizonytalan helyzet valamint továbbra is a BKV szolgáltatását kívánja igénybe venni KÉRJÜK JÖJJÖN EL
2013.FEBRUÁR 13-án 15.00 órakor a Bp. 1011. Fő Utca 44-50
és DEMONSTRÁLJUNK EGYÜTT az agglomerációért valamint a BKV-s dolgozók munkahelyeikért!!
BKV.Szakszervezetek
tippan

#11 Nem mellesleg...

2013-02-21 09:05

Nem mellesleg az is fontos, az eddigi egy bérlet helyett kettőt kell majd venni. Sok család nem feltétlenül van olyan helyztben, hogy ezt a plusz terhet könnyedén viselje.