Követeljük, hogy azonnal vonják meg képviselői mandátumát minden

sp

/ #27 Re: Nem lehet két hazád!

2012-12-01 15:40

#24: Hun - Nem lehet két hazád!

Itt egyel feljebb olvasható "Gusztáv az ember" bejegyzése, majdnem makulátlan helyesírással. A hibák kijavítása, mint olvasom, nem csak az én igényem. Ha a bejegyzését már majdnem sikerült profin megírni, akkor miért nem veszi a fáradságot, hogy a petíciós felhívását is átnézze és kijavítsa?

S továbbá az alábbi idézet, mely HUN- tol származik, már egészen elfogatható irányt mutat, de a petíció, ezt sajnos nem tartalmazza, így továbbra is elfogadhatatlan számomra.

„Természetesen Magyarország testének trianoni földarabolása okán idegenbe szakadt testvéreink esetében kivételt kell tenni, hisz Őket semmi nem védi, értük ki kell állni minden magyar embernek és ellenük nem lehet korlátozásokat hozni az anyaországban. De ez a petíció, és az elv amely mögötte van, nem is az Ő korlátozásukra irányul.”

 

Egy petíciót, mindenre kiterjedően kell megfogalmazni.  Hogy arra gondolunk, vagy bejegyzésben írunk róla, hogy a korlátozás nem irányukban történik, ez önmagában semmit nem jelent és semmit nem is ér, ha a javaslat nem tartalmazza.

Szóval, ha aláírnám az olyan lenne mintha én írtam volna, márpedig én ilyen írást ki nem adnék a kezemből. Azt is látom közben, hogy eddig 222 embert ez egyáltalán nem zavar, de vajon mennyien vannak, akik átolvassák és emiatt sarkon fordulnak?