A választói összefogást támogató nyilatkozat

ovov

/ #328 Re: súlyos

2012-11-09 19:17

#101: hug.os józsi - súlyos 

 Kikérem magamnak azt, hogy lebandázz! Semmilyen bandába nem tartozom és úgy gondolom az itt hozzászólók többsége se. És nem mi irányítottuk korábban sem az országot (nekem eddig a választásokon való részvételen kívül más politikai szerepem nem volt, nem jártam, nem járok semmilyen tüntetésre, felvonulásra). A jövőben sincsenek politikai terveim, egyet leszámítva, ha mégegyszer ov és bandája nyer, akkor kiköltözöm Burgenlandba a céggel és a családomal (amit csinálok ott is el tudom végezni és még nyelveket is beszélek), elég sok adót fizetek ebben az országban, talán ott jobban megbecsülnek érte és majd 4 évente leadom a szavazatomat levélben ellenetek.

Eladósodni pedig nem volt kötelező senkinek sem, az ország eladósodását pedig ov kezdte el a fentarthatatlan lakáshitel állami támogatásával és jó lenne azt se elfelejteni, hogy a választási küzdelemben 2004-ben ki igért 14 havi nyugdíjat fedezet nélkül. Ki kérdőjelezte meg a megnyert választások eredményét és ki bújtotta fel 2006-ban a futbal huligánokat, hogy az utcán randalírozzanak.

Nekem is volt Svájci Frankos hitelem, de nem a kormányt, az IMF-et, az EU-t hibáztattam miatta és a Bankokat se. Én vettem fel a hitelt, senki nem kényszerített rá, az én rossz döntésem volt, meghúztam a nadrágszíjat és visszafizettem. Ennyi. Addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér.

Nem vagyok érzéketlen azokkal sem akik, tévedésükből adódóan súlyos helyzetbe kerültek a hitelek miatt, örömmel veszem, ha az adóimat az állam erre fordítja és nem a rossz gazdaságpolitika miatti cds felárra, MOL részvényre, Stadionokra, futball klubbokra, Kossuth tér átépítésre, Horthy, Nyírő, Wass, Prohászka, Trianon, Turur és egyéb szobrokra, no meg a Simicska birodalom építésére.