A választói összefogást támogató nyilatkozat

CM Fehérvár

/ #109 Re: súlyos

2012-11-08 21:53

#101: hug.os józsi - súlyos 

Milyen érdekes, az idei október 23-án az ünnep méltóságával telt a nap. Voltak demonstrációk, de senki nem szedte fel az utcaköveket, nem orozta el a "véletlen" indulásra kész harckocsit, és vonult a rendőröknek, nem gyújtotta fel senki mások autóit, vagy törte be a kirakatokat!

Milyen érdekes, hogy ennek megfelelően a rendőrök nem oszlattak, nem harcoltak.

El kell ítélni a túlkapásokat, a kényszerítő eszközöket megtorlásra használó rendőröket, és azokat a vezetőiket, akik műveleti területet jelölnek ki egy békés országban, sőt az a  székházat átadó, és magát a "csőcseléknek" megadó parancsnokot is, aki "büszkén" jelentette, hogy átadta a székházat. Igen, ő elárulta esküjét, amit egy demokratikus ország jogrendjére tett! És persze nem kell sátortábort engedélyezni közterületen, még politikai indíttatásból sem, főleg, ha nincs megfelelő infrastruktúra a szociális ellátásban!

Milyen érdekes, a történelmet gyakran próbálják meghamisítani. Most ti is azt teszitek, amikor a 2006-os történéseket napirenden tartva alapvetően akár igazságot is tartalmazó kifogásaitokkal azt a csőcseléket emelitek "fülke forradalmárrá", amely hónapokra tette "harctérré" a főváros utcáit.

Mi békét, egyetértést, szolidaritást akarunk!

Ne írd alá, ha nem tetszik, de ne is "károgj", mert rossz helyen teszed!