Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Lengabor

/ #191

2012-09-07 17:01

Csak tudod elég furcsa annak tükrében, hogy te kérsz másokat, hogy olvassanak vissza pár hozzászólást/oldalt, míg te magad ezt nem vagy képes megtenni, helyette leírod azt, amit valósnak gondolsz. El sem tudod képzelni mekkora hatalmas, óriási, bombasztikusan nagy öröm ért azáltal, hogy szóltál nekem, melyik hozzászóló vagy, komolyan, szinte könnyes lett a szemem a boldogságtól...
Na jó, befejezem az élcelődést, mert te is jót akarsz, én is, de azt akkor sem tűröm, ha valaki jogtalanul kioktat, és olyan kijelentéseket tesz, mintha ő lenne a Jóisten. Ennyi erővel te is örülhetnél, hogy ennyi időmet és energiámat rászántam egy olyan ügyre, mellyel hivatalosan nem sokan foglalkoznak, de legalábbis semmi érdemlegeset nem tettek érte.
Ami engem illet, én a tvanimare oldalát jobban szeretem, mint a port.hu-t, tisztább, átláthatóbb a felépítése, könnyebb a visszakeresés, és a leglényegesebb csatornák szintén megtalálhatóak rajta. De ez már ízlés dolga.
A Youtube-n meg bármit törölnek, amire a jogtulajdonos azt mondja, hogy el kell tüntetni. Az összes nagyobb forgalmazó és tévétársaság is töröltet olyan videókat, mely mondjuk eredeti DVD képről lett feltöltve. Vagy ott az RTL Klub, egyik ismerősöm fiókját azért törölték, mert rendszeresen tett fel X-Faktoros videókat. De ugyanez igaz a jogvédett zeneszámokra is. Az más kérdés, hogy folyton lesznek olyanok, akik feltöltik ugyanazt, így a törlés kevésbé észrevehető. Nem tudom az InuYasha videókat ki töröltette, talán a japán tulajdonos, a VIZ Media nevű forgalmazó, de azt nem hiszem, hogy az RTL nagyon foglalkozott volna ezzel.
Ha lesz új fejlemény, szólok. Mert aki feladja, nem küzd a céljaiért, az egy vesztes. :)