Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

NANA

/ #52 Cím

2012-08-21 17:13

Andinak annyiban van igaza, hogy tényleg nem rég hoztuk létre ezt a petíciót, de annak ellenére még is úgy beszéltettek rólunk mintha bármit megtudnánk tenni. :/ Nem is vártuk el hogy egyik napról a másikra történjen is valami változás. Szóval abszolút nem tudom honnan jött ez a változási ötletek, mert az tény hogy most lesz majd 1 hónapos ez a petíció, nem tudom mi a fenét vártok el, ettől egy rövid egy hónaptól. Ha nem is figyel ránk a média az sem baj, de látom hogy sok rajongónak tetszik ez a ötlet. De neked is pont az a szórakozásod hogy beleköpni mások levesébe és rögtön kijelenteni, hogy nem történt semmi változás... Kicsit járjatok már utána hogy mióta is üzemel ez a petíció, csak ennyit kérnénk!
Csak megjegyzem, hogy a Mondó magazin mellé már nem jár DVD , utoljára DVD hírt a mangafantól, nagyon régen hallottam. Ha jól tudom, pont a Kukucska kalandjai volt az, amit utoljára ki is adtak. :) Ha nem tévedek! Ha pedig igen, akkor bocsánatot kérek! De nekem nem kell itt okoskodni senkinek sem, mi csak a véleményekre vagyunk kíváncsiak! A másik pedig, hogy Andinak abban is igaza van, hogy sokan vannak azok akik nem szeretik a többi hangot, csak a magyar hangot szeretik, ezt illik is tiszteletben tartani! Ki mit szeret és hogyan, az mindenki tartsa meg magának véleményeként!

Nem szeretnék veszekedéseket, szóval még egy hasonló piszkáló bejegyzés a rajongók előtt, törölni fogjuk őket! Mert nem veszekedni akarunk itt, nem vagyunk kíváncsiak lenéző véleményekre sem!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook