Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

NANA

/ #18 Cím

2012-07-31 23:52

Először is, köszönöm szépen hogy elolvastad a levelemet, s válaszoltál is rá, ide. :) Igaz, hogy több száz rajongóval is kitolnak, de nem csak ide haza, hanem máshol is. Utána pedig, -persze csodálkozva- hogy legtöbben inkább letöltik, mint várjanak arra amire kéne->leadni tvben vagy kiadni dvd esetleges mangában! Az animaxról, mint mindig ugyan az a véleményem, mint több más rajongónak is. Már a halálunalmában is vagyunk annak, hogy folyamatosan ismételik az animéket, ráadásul olyan adásokat is vetítenek le, ami nem is illik bele, pl táncolj ha tudsz! <- Ennek semmi köze nincs is az animéhez. Egyébként, nem csak te kardoskodsz az Inuyasha anime irány, hanem több rajongó is szeretné, ha végre folytatná az Animax, vagy bármilyen csatorna is a folytatását. Én személy szerint, kicsit meguntam az Inuyasha animét, hiszen hiába várok rá időről-időre, napról-napra, hónapról-hónapra, évről évre, ha eddig nem történt semmi, hogy folytatják is annak a leadását. Bár igaz, hogy a Final Actről is hallani egy-egy hírt, de vajon mikor fogják azokat is leadni?! Talán, talán soha? Megértem a rajongókat, hiszen Inuyasha nagy anime volt ide haza is, de az állandó ismétlésből mindenkinek elege van. S nem csak az Inuyashát ismételték folyamatosan, hanem több más anime leadásával is szórakoztak velünk sokszor. Az A+ tv csatornával teljesen meg voltam elégedve, amíg be nem robbant az Animax tv, oké, elismerem jól ment eleinte az animax, de ami mostanra megy, már eléggé siralmas, kb az összes rajongó csak csalódik. Úgy tudom a kérdésekre sem hajlandóak nagyon válaszolni, mint mi rajongóknak.(Bár lehet a nyár miatt).

Igazából ez a petíció egy kis felhívás lenne, mint média, mint csatornák számára, és természetesen a rajongók miatt is hoztuk létre ezt a petíciót. Ha el is bukunk ezzel, azt sem baj nekünk. Mert tudjuk hogy több rajongó is él a földön, ők is élni akarnak ezzel a lehetőséggel. Ha a RTL2 be is ugrik, (már ha nem megint minket akarnak sírba vinni...) kíváncsi leszek rá, milyen adásokat fognak majd vinni rajta. De szerintem, inkább valami egészen más csatorna kéne nekünk, anime és ifjúsági embereknek. Ebbe az csatornába jöhetne, új vagy esetleges régi animékkel lenne tele. Így talán a piac is fellendülne egy kicsit, nem is kellene nagyon.

A pénzes ügy, elgondolkoztató, de szerintem anime/manga rajongók bármit megtennének hogy lenne egy külön csatorna, csak nekünk. De ez szerintem nagyon távol áll...Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook