Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért

Vendég

/ #63

2012-07-09 10:54

Kedves Péterréveiek!
Egy ideje figyelem a péterrévei történéseket és megvagyok döbbenve. Hát ez mindennek nevezhető csak keresztény magatartásnak nem. Harcolnak az atyáért, aki "fellendítette" a közösségük lelki életét és közben nem a tőle tanult szeretetet hirdetik, hanem mutogatnak, rágalmaznak, gyúlölködnek...Maguk szerint ez a keresztény magatartás? Én itt mindent látok, csak a Jóistent nem... Harag, gyűlölet, gonoszság- ez van maguknál.
Gyalázatos, hogy a püspökről így beszélnek- jó érzületű emberben ez szánalmat vált ki. Kik vagyunk mi emberek, hogy jogunk legyen bírálni és lázadozni? A jóisten bocsássa meg maguknak ezt a rengeteg bűnös cselekedetet, remélem irgalmas lesz mindanyiukhoz. Bemocskolják az egyházi vezetőjüket, borzalom. és teszik ezt a szentlélek és isten nevében.
Én kíváncsi lennék mostmár Szilárd atya véleményére is, mert ő még nem nyilatkozott, hogy akar e maguknál maradni. Ezek után biztosan nem. Én imádkozom a maguk lelki üdvéért, mert a maguk cselekedetei nem a Szentléleket hirdetik. Irgalom a lázadóknak!
És nyilatkozzon végre az Atya...