Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért

hivő

/ #32 Alázatban Istenben

2012-07-07 10:56

Kedves Mindannyian! Örömmel tapasztalom és látom falum összetartó erejét Szilárd atya elhelyezése kapcsán. Igazság szerint a mi falunk híres a kitartásáról, jószívűségéről, irgalmas szívéről, amit már több ízben is láttam. Őszinte döbbenettel tölt el, hogy mennyire egyek tudunk lenni, mennyire tudunk harcolni a jóért, nemesért. Kedves Mindenki! Isten ereje félelmetesen nagy, szeretete pedig végtelen, amit az emberi ész korlátai fel sem tudnak mérni! Szereti a hűséges, mindent odaadó embert, de int a szívekben megfogant gonoszságok leküzdésére. Isten előtt nem kedves a harag, a bántalmazás, a másik ember hibáinak túlhangsúlyozása! Mielőtt lélekben megköveznétek, olvassátok végig! Isten harcosai akarunk lenni? Vigyázzunk (veletek együtt én is!), hogy gondolataink, nyelvünk és tetteink tiszták maradjanak és ne ítélkezzünk mások felett, hogy magunkra ne vonjuk az ítéletet! Igen, a bűnt nevén kell nevezni és nem szépítgetni, mézes-mázas csomagolást adni hozzá! De óvva intelek és kérlek titeket, vigyázzunk a lelkünk tisztaságára, amikor véleményt mondunk valakiről! Ahogy ti is írtátok: bárányok legyünk és ne birkák! Az Úr türelme végtelen és szereti a parancsait megtartó embert. Így tudunk csak igazán mennyei harcot folytatni! Hívlak titeket, hogy elsősorban böjtölve és imádkozva harcoljunk, majd alázattal cselekedjünk a világban.
Zárószóként annyit, hogy senki sem tudja, mi Isten terve és mi az emberé. Tudom és biztos vagyok benne (mert az életemben keményen megtapasztaltam), hogy az ember hajalmos arra, hogy ha kérései nem teljesülnek csalódik és mindenért Istent hibáztatja. No, ez már a sátán műve, hogy bemocskolja előttünk a tiszta Isten képét! Ne legyünk bábui! Vigyázzunk és mondjuk ki minden imánk végén: „Legyen meg a Te akaratod, Uram!” Ragaszkodjunk az élő Jézushoz, és csak Őhozzá, aki ugyanaz tegnap, ma és mindörökké!!! Ámen