KIÁLTVÁNY !!! NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ ÉS KORMÁNYÁHOZ !!!

korrekt
Vendég

/ #247

2012-06-18 00:10

Tudod hangya Te nem érted, vagy nem akarod érteni a lényeget. Sajnos elhiszed amit a népbutításban hallasz, és mást nem is akarsz meghallani.

Ne az ellen tiltakozz, hogy úgy érzed nem néznek magyar állampolgárnak! Mert nem ez volt a lényege az általad is idézett résznek.

Hidd el én tudom, mert én is részt vettem az összeállításában. És nem ellened, és azok ellen készült ez a petíció, akik nem vettek fel hitelt, akár forint, akár devizaalpút!

Mert attól, hogy Te "takarékosan" neveled a családod, és soha nem akartál felvenni hitelt, az a Te személyes döntésed!
A hitelt felvevőknek meg az volt asaját döntésük, hogy vesznek fel hitelt. De Te így azt nem tudod ám, hogy mi nem devizaalapú hitelt akartunk felvenni, hanem csak hitelt.

És tudod mi a különbség a kettő között?

Az, hogy a Bankok javasolták mindenkinek, hogy mivel a devizaalapú sokkal kedvezőbb kamatozású, és sokkal kisebb a havi törlesztőrészlete, így azt vegyük fel. És ki az a bolond, aki nem a kedvezőbb hitelfeltételeket választja.

És azt sem ártana megnézned, hogy mi a különbség a deviza hitel és a devizaalapú hitel között!!!

És még egy fontos körülmény: Te valóban azt hiszed, hogy mi midannyian csak fogyasztásra vettünk fel hitelt?

Nagyot tévedsz, és még a fáradtságot sem veszed, hogy magad átgondold, valóban igaz e a kormánypropaganda!

Hát tudd meg, hogy az a mintegy 1.000.000 kiírom, hogy meg tudd számolni: egymillió !!! család, amely így számolva cc (megközelítőleg) 4.000.000 azaz négymillió embert jelent, AZÉRT VETTE FEL A HITELT, ÉS ADÓSODOTT EL TUDATOSAN VÁLLALVA AZ EZZEL JÁRÓ TERHEKET, HOGY NE AZ ÁLLAM NYAKÁRA JÁRJON SEGÉJÉRT, MINT ESETLEG TE IS.

De valójában ezt nem is feltételezem rólad.

Csak arra kérlek, ha megteheted előbb tájékozódj és csak azután mondj vélemény másokról!!!

Üdvözlettel: egy korrekt hiteles magyar.