Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Csaba királyfi

/ #4806 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-13 01:09

#4805: ATTILA A HUN - Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Öregapám!

Minden szavaddal egyetértek, csak egy dolgot sajnálok: az idődet, hogy ilyesmire fordítod. Ezek a szövegej, akár Gigel, akár Paul írta őket egyetlen helyről indulnak, s a céljuk egyszerűen csak provokáció, felmérés, hogy kikre kell odafigyelni. A tolvaj, jól írtad, mindig haragszik és haragudni fogvarra, akit meglopott - ha nem így tenné, vissza bkelene vinni amit lopott: a mi esetünkben az országunkat. Azt meg nemigen teszik meg még azok sem, akik nem provokátorok.

Ami meg a feudalizmust illeti: azért ezt dörgöli az orrunk alá, mert akkor még nem vették el országunk nagyobb részét, Gigelék pedig még a Havasalföldön sem voltak. És azt mondja, oda vágyódunkj  vissza. Bárcsak tudná, mi volt az nekünk és nekik is: szabadság és hozzá a magunk jólléte. De ha tudná, akkor azt is, hogy nem lesz addig nyugvás, főként a tolvaj lelkekben, míg meg nem jön újra az a szabadság.

Szóval támogatlak, meg azt is javaslom, hagyjuk a G/P - féléket, s arról beszéljünk, hogyan vehetnénk vissza önrendelkezésünket - jó lesz- e így?!