Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

ATTILA A HUN

/ #4805 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-11 14:48

#4804: Paul - Re: Re: Re: Re:

Én nem tudom, hogy mennyire életszerű, hogy egy Gigel után akad egy Paul is, aki úgy gondolja, hogy román létére elég tájékozott a magyar ügyeket illetően ahhoz, hogy bekapcsolódjon egy a magyarok önrendelkezését tárgyaló fórumba. A céljaidat sem értem tisztán: le akarsz minket beszélni arról, hogy összefogjunk a felismert közös ellenség ellen?, ki akarsz oktatni, hogy a brüsszeli nagykutyák kifejezetten a javunkat akarják és egyszerűen érthetetlen a tiltakozásunk?, ha büszkék vagyunk a múltunkra, a hitünkre, a hagyományainkra, vagy éppen a kisebbségi jogainkat kérjük számon rajtatok, akkor már hungaristák és feudalizmusba visszavágyó eszelősök vagyunk??? Ez a feudalizmus-dolog jól becsípődött nálad akár Gigelként, akár Paulként fejtegeted ki a mondandódat. Hát, ha a feudalizmus kézzel fogható jeleit akarod látni, vedd le a szemellenződet és nézzél körül odahaza. Európában sehol nem találsz akkora putrihalmazokat, mint éppen otthon nálatok. Nem egyszer karnyújtásnyira áll egymástól a putri és a csili-vili üvegpalota. A sok üvegpalota pedig, amiket közületek oly sokan büszkén mutogatnak, mintegy a rohamos fejlődés vitathatalan jeleként, nem más, mint a te néped kifosztóinak az Őrtornya (bankok, IMF-székház, multinacionális nagyvállalatok irodaházai). Innen intézik módszeresen a kifosztásotokat, a saját földjén való gazdálkodásból élni és éltetni képes közösségek ellehetetlenítését, városokba kényszerítését olcsó munkaerőnek, kiszolgáltatott, szeméttel etetett, pénzhitelbe kényszerített hüjíthető konzumidiótának. Ott aztán választhattok 200 TV-csatorna közül, hogy melyikkel mosatjátok az agyatokat, miközben ezzel terelik el a figyelmeteket, hogy észre ne vegyétek, hogy hogyan húzzák ki a lábatok alól a földet és hogyan viszik el a fejetek fölül a tetőt. És ezt ti fejlődésként, harmadik évezredként, demokráciaként élitek meg, aki meg ennek ellenszegülne, megpróbálja a nemzetét megóvni, felelősen dönteni, az hungarista, feudalista meg minden ami csak eszedbe jut.

Ha figyelmesen olvastad volna a korábbi bejegyzéseimet és értenéd is és nem online fordítógépre hagyatkoznál, észre vehetted volna, hogy semmilyen politikai formációnak nem vagyok híve és amíg ura vagyok a józan eszemnek, nem is leszek, akármennyit is jobbikozzál itt nekem. A politika amióta világ a világ pénzről és hatalomról szól, a kis ember élete pedig a küzdelemről a megélhetésért, jobb esetben a boldogulásért és aki nem látja, hogy a két státusz között mekkora az érdek-ellentét, az aligha tud az utódai számára jövőt biztosítani.

Az, hogy te Gigel/Paul teljesen másként ítéled meg a helyzeteteket/helyzetünket két okból lehetséges: vagy egyike vagy a sokmillió agymosottnak, aki csak él bele a világba, vagy éppen a megbízóid utasítását követve próbálod judáspénzért mosni az agyakat. Jelzem, hogy mindkét esetben hatástalan a retorikád: akik ezen a fórumon összekapaszkodásra bíztatnak, azok mind átestek a megvilágosodás fájdalmas, csöppet sem jövedelmező, mégis kifizetődő folyamatán, és nagyon kis esélyt látok arra, hogy a kedvedért erről elfelejtkezzenek. Azért mondom, hogy mégis kifizetődő, mert aki eljutott odáig, hogy felismerje a kifosztóit, az nem lesz boldogabb, se gazdagabb, se megbecsültebb, de lehetősége lesz arra, hogy megtalálja a módját, hogy ha még a maga életében nem is, de legalább az utódai számára el kezdjen a saját eszközeivel jövőt teremteni és aki ezen az úton jár, még üres zsebbel is nyugodtabban nézhet tükörbe.

Szívből kívánom neked is, hogy a néped és utódaid érdekében téged is utolérjen a megvilágosodás, de ha ez nem következne be és neadjIsten a megbízásos verzió érvényes az esetedre, úgy legyen benned annyi tisztesség, hogy a júdáspénzt fogamzásgátlóra költöd a meg nem születendő utódaid érdekében.

Jó fordítást és minél fájdalommentesebb megvilágosodást kívánok!