Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

/ #10513 Re: Re: Ralph Macchio

2012-06-07 22:40

#10511: M.H.GY. - Re: Ralph Macchio

Nekem biztos Gobbi Hildát adta volna ki, ha lett volna olyan fotóm, amit meg tudtam volna nézetni. Úgy másolta a gép, mint az állat, csak pislogtam. A haj- és bőrszínt nem is értem, hogyan állapíthatja meg. Az arcforma még érthető, mert a két szem, az orr és száj bejelölését kérik. Azzal együtt az egész arcot méricskélték valami vonalak.

Tudod, Greguss Zoltán gobbihildázott le eccer, mikor elmentünk vele mulatni. Hű, de tudott, átvette a terepet azonnal, pedig már vén trotyli vót, de k jól nótázott és jópofa volt. Azt mondta, hogy olyan boszi vagyok, mint Gobbi Hilda. Most ezt nem értem, akkor meg nem érdekelt, de én nem vók buzi, csak nem azt hitte? Meg annyira randa azért nem lehettem 20-22 éves koromban. Mindegy, Ő ezt mondta és már nemtom' meg soha, hogy miért. Azért iszogattunk is akkor egy cseppet... A barátnőm és egy fiatalember kollégám volt még velünk. Meghívott bennünket, csak úgy, bulizni.

Nem mélázgatok tovább, jó éjt.

Ui.: Holnap temetés lesz. Ez a hét egy agyonzsúfolt borzalom volt. Tárgyalás, fiam hazaérkezése, szokásos levelezések a t. hatósággal, helyette.  Fekete rucik mosása, ezt kézzel szoktam természetesen, majd vasalása, meg azt is.  Nem kívánom senkinek.