Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Humán

/ #142 #136 -re válasz

2012-05-25 00:09

Egyetlen hozzászólással nem találkoztam ahol hites agitált volna. Mindenki elmondja a véleményét ennyi. Ha pedig hamis vádakat hangoztatnak a gyülekezet ellen, legyen már annyi joguk a hiteseknek is hogy megvédjék a rágalmak ellen a gyülekezetüket. Más egyháznál ezt nyugodtan megtehetik a nélkül hogy szóvá tennék nekik. Itt miért nem lehet? Miért nem lehet meghallgatni más álláspontját? És miért kell egyből úgy tekinteni, mintha csak rosszat akarnának és vádaskodnának?
És kérdezném, hogy mégis milyen HGY által átvett "pár iskola, óvodáról" beszélsz? Csak hogy ne a levegőbe hadováljunk egyébként a Hilda nevű hozzászóló pont erről beszélt.
Írd már le nekem légyszives a címüket, felszeretném én is hívni őket és rákérdezni a dolgokra! (Csak zárójelben megjegyzem, hogy a hitgyüli NEM vett még át egyetlen iskolát sem! egyébként a videóban ezt elmondja Horváth András is hogy egy új szabad iskolamodell kialakításán vannak éppen ezért mert még eddig nem került sor ilyen átvételre! Ja és ha esetleg olyan állami iskolára, óvodára gondolsz ahol esetleg HGY tanárok, vagy óvónők dolgoznak az NAGYON nem ugyanaz. Kissé sántít a dolog. Konkrétumot.