Családi pótlék ne legyen utalvány!


Vendég

/ #42 Re: Jöhet Erzsébetben is!

2012-04-02 10:16

#21: Nem segélyes! - Jöhet Erzsébetben is!

1. Azért mert neked jó utalványban, még nem kell a többieket így leszólni.

2. 12 éves munkaviszonnyal rendelkezem, hozzáteszem, hogy bejelentett, becsületes munkám volt és nem feketén dolgoztam.  A páromnak már 14 éves munkaviszonya van és mióta itthon vagyok a picivel, nem üti meg a jövedelmünk azt a szintet, hogy normálisan meg tudjunk belőle élni, nem dohányzunk, nem vagyunk alkoholisták, és nyerőgépfüggők sem, nem drogozunk és még sorolhatnám, hogy milyen káros szenvedélyünk nincs, ja és tudunk helyesen írni!

3. Lehet, hogy te sok olyan családról tudsz aki nem a gyerekére költi a családi pótlékot, hanem a szenvedélyére, de tudd, hogy nem lehet minden olyan családot aki szűkösködik, egy kalap alá venni! Vannak még olyan családok vagy egyedülálló szülők akiknek annyira kevés a jövedelmük, hogy azt már művészet beosztani, de mégis sikerül!

4. Nálunk még nincs olyan hely ahol elfogadják, egy darab családi vállalkozás üzemeltet egy kis boltot. Látod, hogy sok embernek különböző okokból nem jó az utalvány???

5. Örülök, hogy téged nem érintenek ezek a gondok, nem is kívánom, hogy érintsenek! Tuti, hogy pont ilyen gondolkodású körül nem tekintő "nagyon okos" emberek ülnek a parlamentben mint te, és ezért születnek ilyen át nem gondolt döntések.

További szép napokat :)




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...