Védjük meg Magyarországot! - az MVSZ Elnökségének felhívása


Vendég

/ #69

2012-03-25 06:39

A németek felé külön üzenetem van: Enlékeztetni szeretném Őket, hogy Magyarország több mint 200,000 keletnémetet fogadott be, akik nem akartak visszatérni Keletnémetországba. Csak a Magyar Málta Szeretetszolgálat folyamatosan 60,000 emberről gondoskodott, és nem lehetett tudni, hogy az oroszok beavatkoznak-e. Amikor a Kozma atya aggódva megkérdezte Kohl kancellárt, hogy mire számíthatnak, a Kancellár Úr azt válaszolta: Beszéltem a Gorbachev urral, és azt mondta, hogy a magyarok jó emberek! Ez megnyugtató volt

A zugligeti Szentcsalád plébánián működött a Ny. Német konzulátus amikor a keletnémet nagykövet megjelent, hogy találkozni akar a polgáraival.
_Természetesen holnap 10 órakor erre lesz lehetősége.

Másnapra egy turista utáfotót állítottak az utcára az ajtja a plébánia udvarára nézett. Ekkor már minden TV állomás tudósítója várta a nagykövetet, aki az "irodájában" vagy 10-15 percig állta a szitkokat, és távozott. Ott ingott meg igazán Keletnémetország először, és véglegesen.
Genscher külügyminiszter ezért mondta, a Kozma atyának, hogy Őnök vették ki az első téglát a berlini falból. Hálából egy 200,000 DM orgonát ajándékozott a templomnak.

Roman Herzog egykori né,et államfő, Budapesten a Máltai Szeretetszolgálat 5.születésnapján beszédében kijelentette, a német nép örökös hálával tartozik Magyarországnak, amiért e keletnémeteket befogadta, és ezt még nyomatékosan meg is ismételte.

És most ezek után kérdezem Merkel asszonyt, hogy akkor Ő hol volt? Talán Ő is élvezte a magyarok nem kis rizikóval járó vendégszeretetét? Neki is van köszönni valója, mert ha nem igy alakul, és nem egyesül Németország, akkor aligha lehetne most a pozíciójában.

Ez volna német hála hogy megvonják a felzárkóztatási pénzeket, és a német EU képviselők támadják a magyar kormányt, a törvényeit, és alkotmányát?

Vinczer S Péter