Védjük meg Magyarországot! - az MVSZ Elnökségének felhívása


Vendég

/ #47

2012-03-21 22:34

Kisertet jarta be Europat:a kommunizmus kiserlete. Elbukott a szep eszme, mert önzö emberek kezebe került a hatalom. Az öskeresztenyseg idejeben meg egymasra voltak utalva az emberek, ezert sikerült. Aztan egymas utalasara lettünnk (volna) nevelve.
Mindenütt felelmet generaltak es kerestek az "osztalyellenseget"... Ki probaltak irtani az emberek lelkeböl Istent, Hazat, csaladot es a moralis ertekeket. Maradt az osztalyharc. Es jöttek haboruk.
Most uj kisertet jarja be Europat: a liberalizmus kiserlete. Ugyancsak Iste-Haza-Csalad-nemzeti kultura-es szeretet nelkül. Ez veszelyesebb, mert amig a kommunizmus esetenkenti terrorja ellenallast generalt, a liberalizmus szabadossaga - felelössegtudat nelkül - belülröl fogja felemeszteni a tarsadalmakat -
ha igy halad... Ha egy kis orszag ennek ellenall, antidemokratikusnak, rasszistanak (!) es veszelyesnek kürtölik ki. Amig az Europa parlamentben kepviselök Göbbels tajtekzo stilusaban szidhatjak hazankat es egyesek meg tapsolnak is hozza, sajat sirjat assa meg a liberalizmus kisertete. Vegyük eszre: Magyarorszag Europpaban egkb 3%-os kissebbseget jelent. Nyelvünk azt mutatja, hogy egy sziget vagyunk a nepek eme zajlo tengereben. Egy olyan kisebbseg, amit diszkriminalni, ahogyan ezt a nyugati sajto nagy resze most teszi, a rasszizmus tipikus esete! Antihungarizmus!