devizában nyilvántartott hitelek szerződései jó erkölcsbe ütközők

Átvertke

/ #5 Re: nem egyetértő

2012-03-13 13:50

#3: tököm kivan a devizahitelesekkel.com - nem egyetértő 

Te azt hiszed, hogy ez oktalan sírás? Sajnállak!

Jelzem:

OLYAN ÓCSKA TRÜKKEL VERTÉK ÁT AZ EMBEREKET, HOGY TE MÉG UTÓLAG SEM FOGOD FEL!

CSALÁS TÖRTÉNT ÉS TÖRTÉNIK, TÖRVÉNYTELEN AZ ÖSSZES SZERZŐDÉS!

HA A MÉDIA ALAPJÁN ÍTÉLKEZEL, AKKOR CSAK SAJNÁLNI TUDLAK!

NO PERSZE , HA NEM IS ÉRDEKEL.. .? GONDOLOM, HA KOMOLYAN ÉRDEKELNE, AKKOR ESETLEG UTÁNA NÉZNÉL!!

 

Téged vertek már át igazán ócska trükkel, és nagyon?

Azt hiszed, hogy nem? De igen! csak nem közvetlenül! Te is szívhat, csak közvetve!

Hát akkor csak 1-2 példa!

Hát jó ha tudod, a Te lakásod is kevesebbet ér , ha van és ha kényszerülnél eladni bármilyen oknál fogva, akkor rádöbbennél mennyiért vennék meg! HA EGYÁLTALÁN EL TUDNÁD ADNI!  És ha mégis el tudnád adni, akkor remélem örülnél, hogy buktál a "hülyének " beállított deviza alapú hitelezésnek nevezett csalás miatt!

De ha téged nem érint semmi, akkor talán érdeklődj az átlag 2 gyerekes magyar átlagkeresetű fiatal házaspároktól, aki 50 négyzetméteres lakásához mondjuk a 4. kerületben vagy éppen bárhol az országban vett fel hitelt. Merthogy a szüleik is ilyen kis lakásban, vagy kisebben laknak és az albérlet helyett megpróbálkoztak sajátot elkezdeni fizetni. (Ha netán ismernél ilyet! Vagy lehet, hogy ez a kör messze áll tőled?)

(No persze, vannak azért helyek  Magyarországon is,pl. Budapesten is, ahol most is nagyon jól el lehet adni az ingatlant, főleg, ha a haver cége falból veszi meg! Vagy ha egy rozoga tyúkólat meg lehet venni -ügyvédi segédlettel- több 10 vagy 100 millió Ft-ért, no persze nem saját erővel, munkából megszerzett pénzből, hanem" szerzett közpénzből", amit soha senki nem kér vissza!

A másik példa!

Aki nem "hülye deviza alapú hitelesnek" van kikiáltva, hanem Ft hitelt, vett fel- márha adtak!!-, neki akkora Ft hitel kamatot lehetett eladni, hogy csuda!! Tudood miért? hogy kicsinek látszódjon a deviza alapú hitel kamata! Jó,  mi??

Tudod mekkora 2006-tól az éves költsége a hitelemnek?  13 % átlag!! Szerinted rohadt jól jártam?

A tőke tertozásom pedik felszorozták 50 %-kal! Bingó!! Felfogod?

Tudjál róla! HA AKARNÁL, MÁR TUDHATNÁL RÓLA EGYÉBKÉNT!

Az átvertek nem mentőcsomagokat kérnek, nem is kértek!

Hanem csak azt, hogy a törvényesség érvényesülhessen, a törvénytelensége megszűnjön, a törvénytelen kilakoltatásokat , végrehajtásokat állítsák le, és tisztességes szerződéssel, tisztességes kamattal tudják visszafizetni a hiteltaz emberek, elszámolás után. Ft hitelként.

Mert azt tudják fizetni! De a lehetetlenséget nem tudják.

Túlfizetésben van egyébként mindenki a törvényes szerződéses feltételekhez képest, aki évek óta fizet!!

De amit most követelnek a bankok törvénytelenül, azt lehetetlen kifizetni is és szabadulni is lehetetlen ezekből a feltételekből!

Egyébként :Lehet  törvényes egy szerződés, aminek soha nincs vége, csak úgy kérdezem tőled?? De a futamidő alatt biztos nincs vége! Ugyanis a míg tőke és árf. változás van, addig plussz árf. kül.-et számol a bank a tőkére? Ez jelenleg kb. 50-60%-nak megfelelő plusz tőke összeg!Tehát ha ama a fennálló tőke tartozásod ki akarnád fizetni, akkor- az évek óta befizetett tőke törlesztés után a fennálló tőke+ 505 a fizetni való tőke tartozás! A kamat és annak árf. kül. miatti növekedéséről nem is beszélek most! )

Gondolkozz el, vagy ne nyilváníts véleményt e témában!